Zentasy Villa, Aruba – Luxe met een hoofdletter L

Zentasy Villa, Aruba

Na een avontuurlijke vlucht waren we aangekomen op Aruba, waar we deze mooie villa huurde. De prachtige Zentasy Villa is gelegen in de wijk Ruby, in het noorden van Aruba. De highrise hotels en stranden liggen op enkele minuten van de villa. Dichtbij alle gezelligheid (en Café 080 natuurlijk), maar toch net ver genoeg om volledig tot rust te kunnen komen. De omgeving is erg rustig, en door de hoge muren om de villa waan je je echt even in een klein paradijsje, ver weg van alle hektiek.

Voorkant Zentasy Villa, Aruba
Voorkant Zentasy Villa, Aruba

Lokatie Zentasy Villa, Aruba

Zentasy Aruba
Ruby 17, Noord, Aruba


Voorzieningen van de villa

Een goed uitgeruste keuken met alles erop en eraan. Bordjes, tupperware, keuken apparaten, vaatwasser, oven, wasmachine en droger, you name it en Zentasy has it. Vergeet niet de 5 TV’s inclusief Netflix, mocht je je vervelen. Aan voorzieningen en luxe in ieder geval geen gebrek. Het is te veel om op te noemen.

Woonkamer en keuken, Zentasy Villa, Aruba
Woonkamer, eettafel en keuken
Zithoek en TV, Zentasy Villa Aruba
Zithoek en TV
Buiten is alles nog beter
Buiten is alles nog beter

Zwembad en tuin

Maar je komt hier natuurlijk niet om de hele dag binnen in de airco te zitten en Netflix te kijken. Je komt hier om te genieten van het mooie weer, het zwembad en de tuin. Ik kan daar wel een prachtig verhaal over vertellen, maar de foto’s spreken meer dan 1000 woorden. Oordeel zelf!

Zithoek op het buitenterras
Zithoek op het buitenterras
Zithoek buiten
Zithoek buiten
Prachtog
Prachtig
Malou wil ook even op de foto
Malou wil ook even op de foto
Are we Zen yet?
Are we Zen yet?
De buitenbar met BBQ
De buitenbar met BBQ
Nog even een artistiek shot om het af te leren
Nog even een artistiek shot om het af te leren

Le Pasteleria – Verse broodjes van de Italiaanse bakker

Wij Nederlanders houden van lekker brood. In de supermarkten is wel brood te krijgen maar dat ik doorgaans niet vers en de keuze is beperkt.

Ingang Le Pasteleria
Ingang Le Pasteleria
Le Pasteleria vanaf de straat
Le Pasteleria vanaf de straat

Maar niet getreurd! Er zit een klein bakkertje vlakbij de Villa. Je moet hem wel even zien te vinden want je rijdt er zo voorbij. Het heet Le Pasteleria en hieronder heb ik meteen maar even de link naar Google Maps toegevoegd. De foto van de voorkant en ingang vindt je hier net boven. Elke dag vers brood, broodjes en appelflappen!

Le Pasteleria, klik op de afbeelding direct te navigeren
Le Pasteleria, klik op de afbeelding direct te navigeren

Kostenplaatje

De vlucht Brussel – Aruba met TuiFly

We vlogen lekker goedkoop met TuiFly vanaf Brussel voor net geen 400€ per persoon. Deze prijs is een groot deel van het jaar te boeken. Heenreis is met 1 overstap op de Dominicaanse Republiek, terugreis is directe vlucht. Met een beetje geluk vlieg je met de gloednieuwe Boeing 787 Dreamliner net als wij. Boeken doe je het snelst en goedkoopst via www.vliegtickets.nl

Parkeren op vliegveld Zaventem

Voor 55€ per week parkeer je je auto op ‘discount parking 1’, op ongeveer 15 minuten van het vliegeld per pendelbus. Was prima te doen. Boeken doe je via https://www.parkingzaventem.be

Prijs Zentasy Villa

Houd er rekening mee dat je 4 volwaardige slaapkamers hebt inclusief 4 badkamers voor maximaal 8 personen. De prijs kan je dus mooi delen met je vrienden of familie!

  • Laagseizoen: $275 dollar nacht
  • Middenseizoen: $375 dollar per nacht
  • Hoogseizoen: $625 dollar per nacht

Voor boekingen: laat even een reactie achter of neem contact met ons op. We zullen je persoonlijk in contact brengen met de eigenaar.


Facebook groepen Latijns Amerika

Wist je dat er een aantal super handige Facebook groepen zijn waarbij je snel en gemakkelijk in contact komt met mede reizigers in Midden- en Zuid-Amerika? Of je nu een reis aan het plannen bent en vol in de voorbereiding zit of al lang en breed onderweg bent: een snelle vraag stellen is in een Facebook groep super gemakkelijk. Natuurlijk is het ook leuk om daar je foto’s en ervaringen te delen met je mede-reizigers! Zie je daar ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!