Met de familie naar Aruba – De vlucht, Zentasy Villa en Valium

Vlucht met TuiFly in de Boeing 787 Dreamliner

Boeing 787 Dreamliner bij overstap op de Dominicaanse Republiek
Boeing 787 Dreamliner bij overstap op de Dominicaanse Republiek

Aankomst op Aruba

Na een lange vlucht van ruim 16 uur (inclusief overstap op Dominicaanse Replubliek) zijn we aangekomen op Aruba. Het ging allemaal niet vanzelf. Mams dacht lekker te gaan slapen in het vliegtuig en gooide op het vliegveld alvast een valium naar binnen. Die bleek alleen iets eerder in te slaan dan verwacht ? Mam! We moeten nog boarden, ff wakker blijven. Schuddend aan de arm, wankelend op haar benen. ‘Zometeen kom je het vliegtuig niet meer in omdat je helemaal van de kaart bent’, zei mijn zus. De toon was al meteen gezet, een weekje op vakantie met de familie was al vanaf het vliegveld een avontuur. Na een spannende 20 minuten en een strompelende moeder het vliegtuig in geholpen te hebben, leek het toch allemaal te lukken. We hadden de riemen nog niet om en ma was al vertrokken. Goed spul, dat valium.

Cafe 080

Na een goede comfortabele vlucht en aankomst op Aruba, gingen we meteen maar even langs bij onze neef Jaap. Na een rondleiding in onze prachtige Zentasy Villa aten we even snelle hap en dronken we een cocktail bij Café 080 waarna we niet meer vooruit te branden waren. Dus op tijd naar Bed! 

Een koud biertje, een cocktail en een lekker wijntje bij aankomst. Cafe 080, Aruba
Een koud biertje, een cocktail en een lekker wijntje bij aankomst. Cafe 080, Aruba

Zonsopkomst op het dakterras van Zentasy Villa

Helemaal niet erg, want ik had allang in mijn hoofd om vroeg op te staan en meteen maar even een mooie zonsopkomst mee te pakken. Zie hieronder de prachtige beelden! Nieuwsgierig naar de villa zelf? Check dan de Zentasy Villa blog met een aantal prachtige foto’s.Later meer over Aruba. Blog is snel geschreven vanaf de telefoon, dus forgive me voor de spelvoutjes!

Facebook groepen Latijns Amerika

Wist je dat er een aantal super handige Facebook groepen zijn waarbij je snel en gemakkelijk in contact komt met mede reizigers in Midden- en Zuid-Amerika? Of je nu een reis aan het plannen bent en vol in de voorbereiding zit of al lang en breed onderweg bent: een snelle vraag stellen is in een Facebook groep super gemakkelijk. Natuurlijk is het ook leuk om daar je foto’s en ervaringen te delen met je mede-reizigers! Zie je daar ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!