Zelf op het circuit willen rijden van Monaco?


Het stratencircuit van Monaco verkennen?

We schreven al eerder over de leuke roadtrip naar het stratencircuit van Monaco. Wij deden het met een cabriolet, maar dat was natuurlijk wel even passen en meten qua ruimte. Met kinderen is dit eigenlijk niet te doen! Wil je een keer ontspannen en relaxed kunnen rondrijden op het circuit én je kids meenemen dan is een set kwalitatief hoogstaande dakdragers van Thule kopen een slimme optie. Zo kan je je bagage goed kwijt en is een aanhanger niet nodig.

De kinderen hebben dan achterin genoeg zitruimte en kunnen tijdens je rit over het stratencircuit van Monaco heerlijk genieten van de beroemde bochten en straten van dit fabuleuze Formule 1-parcours. Kaarten met de route zijn te verkrijgen via lokale reisbureaus en VVV-kantoren. Het kan overigens wel zijn dat een deel van de route is afgezet, dus laat je goed informeren! Onze ervaring is in ieder geval dat het overgrote deel het hele jaar door te berijden is.

Voor elk merk en autotype een eigen dakdrager op maat

Het mooie van Thule dakdragers is dat er voor elk merk en voor specifieke automodellen dakdragers met kitset op maat verkrijgbaar zijn, die perfect passen. Kies je specifieke automerk en automodel uit en je koopt een dakdragerset die perfect op je autodak te monteren is. Na het kopen van de dakdrager kan het feest beginnen: de reis naar Monaco!

Voldoende ruimte voor een ontspannen autotocht

Het bevestigen van een Thule dakdragersysteem is een koud kunstje. Daarna stop je uiteraard de dakkoffer vol met bagage van jezelf, je partner en/of je kinderen. En daar ga je: dwars door Frankrijk en op naar Monaco, waar de beroemde binnenstraten op je wachten. Een leuke voorbereiding is om – voorafgaand aan je vakantie – met wat oudere kinderen een oude Formule 1-race te kijken op het circuit van Monaco, zodat iedereen alvast in de stemming komt. Zo bereidt je jezelf optimaal voor op een prachtige en onvergetelijke vakantie in het zuiden van Europa.

Of je nu op doorreis bent naar bijvoorbeeld Nice, San Remo, Marseille of een stad in Spanje of Italië: een kleine ‘omweg’ via Monaco is een absolute aanrader vanwege de onvergetelijke ervaring die je zichzelf en anderen schenkt! Natuurlijk is overnachten in Monaco niet per se noodzakelijk, als je maar een keer over het historische circuit van Monte Carlo heeft gecrosst, mét een goede dakkoffer uiteraard!

Vergeet daarbij niet om onderweg wat gave foto’s te maken of laten maken (door je partner of een van de kids), om met bewijsmateriaal te komen voor je vrienden en/of familie. Anders geloven ze je natuurlijk niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!