Trat

Trat is een prachtig stad in Thailand. Je kunt je hier zeker vermaken. Als je niet naar Trat gaat zult u zeker iets missen. Trat is een rustig stad met meer dan 50 eilanden. Trat is rijk aan zee, zand en zon. Er is ook veel groen en het onderwaterleven is een pracht. In Trat heb je genoeg attracties in het binnenland. Je kunt veel lokale ervaringen opbouwen met de vriendelijke bevolking.

 

Mooiste Trat bezienswaardigheden

In Trat heb je het grootste eiland Koh Chang. Dit is een prachtig bezienswaardigheid dankzij het bergachtige en beboste landschap. Hier kun je het zowel rustig aandoen door te ontspannen in het waterval gebieden en stranden of lekker wandelen. In de avond ga je jouw ogen niet geloven van alle mooiheid. Er komen duizenden vuurvliegjes die wachten op je om hen te bewonderen. De eilanden in Trat zijn allemaal bergachtig en gevuld met regenwoud. Met uitzondering van Koh Kradad, deze is vlak en heeft kokospalmen en gras. Het mangrovebos is heel mooi om te zien. Het was een vissersdorp die vernield is door mijnbouw. Het hele gebeuren is triest, maar het volk heeft het toch tot een recreatie kunnen maken. Trat bezienswaardigheden zijn de prachtigste in Thailand.

 

Wat te doen in Trat?

Wat is er te doen in Trat? In Trat is er heel veel te doen. Je gaat je dagen goed moeten plannen om van alles mee te maken. In de meeste gevallen ga je reizen om het rustig aan te doen. Je kunt in Trat zeker wel ontspannen door te zwemmen in het zwembad of stranden. Het kristalheldere water met tropisch regenwoud maakt jou gedachte helemaal leeg. Trat is bekend om zijn rubber en kokos notenteelt. De vriendelijke bevolking kan jou hier begeleiden zodat je ook meemaakt wat ze allemaal doen. Vergeet je fototoestel niet mee te nemen, want dit wordt een leuke herinnering. Het enige zwarte zandstrand vind je in Trat. Het is een van de vijf in de hele wereld.

 

Activiteiten Trat

In Trat is er altijd veel leven. Je kunt hier meedoen met snorkelen of vissen. Je hoeft niet te vrezen, omdat de lokale bevolking jou hierbij begeleid. Ben je benieuwd wat voor activiteiten er nog zijn? Het is zeker geadviseerd om mee te doen met de gondelvaart in Thaise stijl of je kunt ook gaan kajakken en kanoën. Trat is rijk aan zeeleven, onder de zee geniet je van je uitzicht. De zwarte vulkanische rotsblokken, maakt de eilanden van Trat heel uniek. Wil je ongelofelijke dingen meemaken dan kun je naar het herteneiland. Heb je zoveel herten bij elkaar gezien? Dit wordt zeker een mooi gezicht. Ben je moe van het lopen? Begraaf je voeten in het warme, zachte zand. Dit geeft een ontspannend gevoel en je krijgt je rust daardoor.

 

Trat is een prachtig stad. Je kunt vele plaatsen gaan en vele dingen doen. Als je naar Trat gaat zorg ervoor dat je lang genoeg blijft. Er zijn verschillende soorten activiteiten die je kunt beleven hier. Je fototoestel mag zeker niet ontbreken. Hele mooie herinneringen om op te bouwen. In Trat kun je heerlijk eten en drinken. Het eten is apart maar zeker wel eetbaar. Het is niet raar, je kunt vooral visgerechten hier vinden. Wat ook leuk is wanneer je vis zelf mag vangen en dan laat koken door de beste koks. Wat te doen in Trat met regen? Het maakt niet uit wat voor het weer het is in Trat. Zelfs in de regen is er iets te doen.  Genieten kan op elk tijdstip.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!