Pattaya

Pattaya is een prachtig toeristenplek. Er is altijd heel veel te doen hier. Niet een ieder wil het rustig hebben wanneer ze op vakantie zijn. In Pattaya kom je echt naar je trekken. Er is een intens nachtleven met feesten en drinken waar je geheel kunt uitleven. Ben je op zoek naar avontuur dan kun je dit ook allemaal beleven hier. Je kunt meedoen aan unieke tours en attracties. Het bevolking is vriendelijk en begeleid je graag. Vergeet je fototoestel niet mee te nemen, want je kunt veel herinneringen vangen. Pattaya’s bezienswaardigheden zijn de mooiste.

Mooiste Pattaya bezienswaardigheden

Pattaya heeft veel mooie bezienswaardigheden. Een van de belangrijkste zijn de stranden. De stranden in Pattaya zijn prachtig. Het is levendig en druk met heel veel mensen. Er zijn twee stranden waar je naartoe kunt. De ene is het Pattaya Beach en de ander Jomtien Beach. De Pattaya beach heeft veel winkels en restaurants met lekker eten en drinken. De Jomtien Beach is voor degene die het iets rustiger wilt hebben. Je kunt hier ook surfen of kiteboarden. De wateractiviteiten kun je in Jomtien Beach meemaken. Pattaya heeft veel musea, het zijn hele unieke en ongelofelijke attracties die je kunt meemaken hier. Ken je Ripley’s believe it or not? Ja, inderdaad is deze museum in Pattaya te vinden. Er zijn ongeveer 300 vreemde tentoonstellingen die je zult meemaken hier zoals een gekrompen hoofd of een man met vier ogen. De Art in Paradise heeft driedimensionale interactieve kunstgalerieën met honderden schilderijen. Als je een foto maakt lijkt het alsof je ook deel uitmaakt hier. Ondersteboven Pattaya laat jou voelen als je over het plafond loopt. Hou je van avontuur dan kun je in de doolhof waar je kunt verdwalen.

 

Wat te doen in Pattaya?

Wat is er te doen in Pattaya? De unieke shows vind je in Pattaya. Het zij ladyboy shows die heel erg populair zijn. Er zijn drie bekende shows de Tiffany’s show, alcazar show en colosseum show. Tijdens de Tiffany’s show kun je getalenteerde en mooie ladyboys zien uitvoeren op podium. De alcazar show is nog leuker, want het is een combinatie van dans, muziek en verhaallijn met bekende Thaise en Engelse liedjes. Het is een mooi musical die je zeker niet mag missen. Boek jouw ticket in een periode wanneer ze deze shows gaan uitvoeren. De colosseum show is de nieuwste en grootste ladyboy cabaret in Pattaya. Je hebt ook mensen die niet geïnteresseerd zijn in de ladyboys show. Dat is ook te begrijpen. Daarom zijn er andere shows zoals de KAAN show. Dit zijn geen ladyboys die een hoogwaardige uitvoering geven met acrobatiek, theatrale animatie, dansen en gigantische poppen. Het theater ziet er geweldig uit. Het lijkt alsof het in de lucht zweeft.

 

Activiteiten Pattaya

In Pattaya kun je meedoen met vele activiteiten. In de waterparken kun je vooral veel activiteiten vinden. De Ramayana waterpark is het grootste in Pattaya met 50 glijbanen waaronder ook waterglijbanen. 3 zwembaden en een lazy river. In Cartoon Network Amazone Water Park is het eerste water en pretpark met een cartoon thema. Er zijn genoeg attracties te beleven hier. Niet te vergeten dat je ook veel wateractiviteiten hebt zoals snorkelen, parasailen, onderwaterwandeling en bananenboot varen. Het leuke is dat je kunt rondzwemmen met kleurrijke vissen.

 

Pattaya is ongelofelijk mooi. Je zult je afvragen als het aantal dagen die je hier blijft genoeg is om alles mee te maken. Een reis naar Pattaya moet zeker wel lang duren, omdat elk attractie of bezienswaardigheid dagen kan duren. Wat te doen in Pattaya met regen? Zelf in de regen kun je vele activiteiten meemaken.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!