Udon Thani

Wil je dit keer iets anders beleven in Thailand? Je kunt een bezoek brengen aan Udon Thani. Udon Thani is heel apart vergeleken met de andere plaatsen. De reden hiervoor is dat er vroeger tijdens oorlogen een militaire basis is opgebouwd met veel Vietnamese immigranten. Hun cultuur, eet en uitgaan gewoonte is nog steeds zo uniek. In Udon Thani is er tijdens de bronzen tijdperk veel opgravingen gedaan. Vandaar dat er nu ook genoeg bezienswaardigheden zijn. Er is heel wat te doen in Udon Thani. Het is zeker een tripje waard met de leerrijke en historische omgeving.

 

Mooiste Udon Thani bezienswaardigheden

In Udon Thani heb je de mooiste bezienswaardigheden. Je mag de Phi Phra Baht historical park zeker niet missen. Hier kun je zandsteengrotten bezichtigen, maar ook spelonken, prehistorische grotschilderingen en bijzondere gevormde rotsen. Dit alles maakt het landschap zo mooi dat je er nooit genoeg van krijgt. Wil je het leuk hebben op een rustig manier? Je kunt dan naar het Phu Foi Lom Eco Park, dit is het ideaal plek om te wandelen en overnachten. In Udon Thani heb je heel wat leuke bezienswaardigheden. Een leuk plek waar je ook veel foto’s kunt klikken is het Nong Prajak Park. Er is een groot meer aanwezig met eilandjes. Het park is behoorlijk druk  het trekt veel mensen aan vanwege de zonsondergang. Het is prachtig en duidelijk om te zien. Het wordt nog mooier gemaakt met muziek. Wil je nog even blijven hangen dan kun je gaan eten of masseren. De Udon Thani bezienswaardigheden zijn heel rustgevend.

 

Wat te doen in Udon Thani?

Wat is er te doen in Udon Thani? In Udon Thani kun je heel veel doen. Vooral prehistorische nederzettingen en aardewerk kun je hier veel vinden. Er zijn heel wat opgravingen gedaan tussen 2100 voor Christus en 200 na Christus. Waar je ook naartoe gaat om te reizen, een museum mag zeker niet vergeten worden. Ook in Udon Thani kun je een bezoek brengen aan het provinciaal museum. Het is een historisch gebouw dat ooit het verblijf was van de koningin. Het is niet zomaar een koninklijke residentie, maar een architecturaal erfgoed. Wil je een avontuur beleven dan kun je gaan naar de kalkstenen rots. Dit is een rots die je pas kunt bereiken als je 100 treden beklimt.

 

Activiteiten Udon Thani

In Udon Thani kun je nooit gaan vervelen. Er is genoeg te beleven hier. Wil je het rustig aandoen dan kun je gaan ontspannen in de aantrekkelijke recreatieruimte, je kunt gaan joggen en picknicken. Je kunt ook genieten van alle heerlijke maaltijden in Udon Thani. De restaurants zijn uniek met een openlucht tuin stijl. Wil je heerlijk Thais eten of internationaal. Van alles is hier te verkrijgen. Udon Thani is het leuk om te shoppen. Je kunt heel wat leuke dingen kopen zoals textielwerk of aardewerk. De meeste spullen zijn met de hand geweven en prachtig gedaan. Je kunt je hier vermaken met leuke kleding, elektronische gadgets of lokale souvenirs. Er is een groot stuwmeer waar je kunt gaan raften, vissen of cruisen. Er is altijd wat te doen hier. Je kunt ook overnachten op de camping en meedoen met een waterval wandeling. Als je alleen overdag wilt genieten dan kun je ook picknicken of diverse dieren in het wild en bos bespeuren.

 

In Udon Thani is er altijd wat te doen, je zult je niet vervelen. Integendeel ga je nog langer willen blijven. Het maakt niet uit wat voor weer het is, er is altijd iets te doen. Wat te doen in Udon Thani met regen? In de regen kun je lekker gaan ontspannen in een restaurant of jezelf verwennen met een ontspanningsmassage.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!