Surat Thani

Bezienswaardigheden Surat Thani

Een vakantie in Thailand moet zeker in het licht staan van het mogen bewonderen van de prachtige natuur en horen de witte stranden en het blauw water van Surat Thani daar ook bij. Het gaat hier om een provincie waar er tal van bezienswaardigheden te vinden zijn. De gelijknamige hoofdstad is gelijk een bezoek waard en krijg je daarbij gelijk een beeld van het Thaise stadsleven: druk, maar gelijk ook vol met leuke bezigheden die je zeker eens een keer moet beleven.

Zeker ook het nachtleven en staat dat in schril contrast tot de rust die zal ervaren bij het bezoeken van de vele eilanden. Surat Thani bezienswaardigheden zullen met het oog op de doorsnee toerist dan ook meer te vinden zijn op de vakantie eilanden.

Mooiste Surat Thani bezienswaardigheden

De hoofdstad doet zeker meer commercieel aan en kan je er wel meer genieten van het nachtleven. Een reis naar de vele eilanden zal echter het hoogtepunt vormen en is er de keuze uit Koh Samui, Koh Tao of Koh Pha Ngan. Deze eilanden liggen allemaal in de provincie en zijn het allemaal toeristische trekpleisters. Dat houdt ook gelijk in, dat ze allemaal beschikken over prima voorzieningen.

Aan hotels geen gebrek en wordt er altijd mooi ingespeeld op wat is er te doen in Surat Thani. Het loont ltijd de moeite om in de hoofdstad gelijk te informeren naar de mogelijkheden die er geboden worden om af te reizen naar de eilanden. Wat is er te doen in Surat Thani hangt ook nauw samen met wat je nu eenmaal als toerist wil beleven.

Wat te doen in Surat Thani

In de stad is vooral het nachtleven iets wat je niet mag missen en zal het ook duidelijk zijn dat veel daarvan speciaal is toegesneden op de toerist. De drukte van de stad maakt plaats voor een serene rust wanneer de vele eilanden in de provincie worden bezocht. Aan stranden met wit strand en heerlijk koel helder water is er geen gebrek en zijn niet alle eilanden even druk bezocht.

Dat biedt de mogelijkheid om na goed zoeken een plek te vinden waar je heerlijk in jouw eentje kan liggen te ontspannen. Er zijn een aantal nationale parken te vinden in Surat Thani en bieden die zicht op de prachtige flora en fauna, in het bijzonder het mariem leven voor de kust. Dat wordt gecombineerd met tal van outdoor activiteiten zoals surfen pf kajakken. De eiland Koh Tao en Koh Samui behoren tot de mooiste van Surat Thani.

Activiteiten Surat Thani

Van een bruisend nachtleven tot aan rustgevende stranden, het is allemaal wat er in Surat Thani te beleven valt. Er zijn voor toeristen voldoende mogelijkheden om er geheel naar wens een activiteit uit te kiezen. Shoppen mag je zeker niet over het hoofd zien bij het verblijf in de stad Surat Thani en biedt het verblijf daar gelijk de mogelijkheid  om te genieten van de uitgebreide Thaise cuisine.

Wat te doen in Surat Thani met regen is geen probleem omdat zelfs in een regenbui het op de eilanden prettig vertoeven is. Het water blijft namelijk lekker warm en zijn er voorts genoeg restaurants en bars te vinden waar je mooi de tijd kan doorbrengen. Outdoor activiteiten zijn een ware “ must “ om er uit te proberen en zijn rondvaarten door de prachtige natuur ook iets wat te niet over hoofd mag worden gezien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!