Siem Reap

Ben je op zoek naar interessante cultuur? Siem Reap heeft de meest interessante en cultureel verrijkende plaatsen. Je kunt veel unieke ervaringen meemaken hier. Er zijn geweldige plekken waar je kunt gaan. Siem Reap is helemaal niet duur, voor degene die zwak zijn met hun budget kunnen hier zeker wel permitteren. Het is een wereldberoemde toeristenplek vandaar de westerse hotels bars en restaurants betaalbaar zijn. De Siem Reap bezienswaardigheden kun je zeker nooit vergeten.

 

Mooiste Siem Reap bezienswaardigheden

Siem Reap heeft hele mooie bezienswaardigheden. In Siem Reap vind je een hele aparte mix van koloniale Chinese stijl en architectuur uit de oude Franse wijk. Als je alleen hoort over deze mix zul je afvragen hoe het verder zal zijn. Er is een interessante mix van cultuur en traditie. Een ander mooie bezienswaardigheid is de Angkor Wat tempel, dit bevindt zich in een koninklijke stad met vele tempels. Ook in Siem Reap zijn er musea die je moet bezoeken. Deze museum is uniek, het is een tevens een school en opvangcentrum voor kinderen. Er wordt onderwijs gegeven zodat ze de kans hebben om een beter leven te leiden. Tijdens je rondleiding in het museum kom je achter de geschiedenis van Siem Reap. De eerste bewoners en studenten waren kindslachtoffers van landmijnen. Het doel van de bezoek aan het museum is om alle opbrengsten naar de school te sturen om hen te helpen bij de zorg voor de kinderen en het opruimen van landmijnen in Cambodja.

 

Wat te doen in Siem Reap?

Wat is er te doen in Siem Reap? In Siem Reap kun je de markt ook een bezoekje brengen. Je kunt hier lokale producten kopen. Ze zijn heel vers zoals de lokaal tropisch fruit zoals mango, jackfruit, drakenfruit en ramboetan. Je kunt ook leuke souvenirs vinden die je terugneemt naar huis als aandenken. In Siem Reap kun je ook een bezoek brengen aan een bijzonder museum die oorlog overblijfselen zoals artillerie, wapens, voertuigen en andere uitrusting die betrekking hebben op drie decennia van Khmer. De gidsen in deze museum zijn Engelssprekend waardoor je makkelijk het verhaal kunt volgen. Het spannende van deze gidsen zijn dat de meeste oorlogsveteranen zijn. Ze zijn persoonlijk getuige geweest van de oorlog. Deze gidsen eisen helemaal niets, je mag ze vrijwillig betalen en ze geven graag uitgebreid uitleg over het verleden. Ze doen het niet voor dat geld.

 

Activiteiten Siem Reap

In Siem Reap kun je met vele activiteiten meedoen. Zo heb je een silk farm, dit is een liefdadigheids- bedrijf die streeft naar de heropleving en bestendiging van de traditionele zijdecultuur in Cambodja. Ze geven training in zijdeproductie en dezelfde zijde gebruiken ze in hun producten. Je kunt interessant informatie en rondleiding vinden door de boerderij omtrent de zijdeteelt. Je kunt zien hoe ze zijderupsen kweken tot het verven van zijde tot het weven van het eindproduct. Je kunt zelfs meedoen om ervan te leren. De hele tour duurt ongeveer 2 uur. Genoeg tijd om je dag te verdoen. Want daarna ben je zeker moe.

 

Siem Reap is een stad in Cambodia die vol zit met cultuur en traditie. Je kunt heel veel leren hier. Vooral over vroeger kun je genoeg te weten komen. wat te doen in Siem Reap met regen? Zelfs in de regen is er altijd wat te doen in Siem Reap. Het maakt niet uit als het onweert. Je kunt je altijd vermaken in de musea of markt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!