Puerto Princesa

Ga je reizen naar de Filipijnen en wil je meedoen met vele attracties? Puerto Princesa is het stadje dat waar je de leukste dingen kunt beleven. Er zijn verschillende plekken die heel populair zijn. Puerto Princesa is een van de grootste stad in Filipijnen met veel mooie Puerto Princesa bezienswaardigheden en dingen om te doen. Puerto Princesa is beroemd vanwege het mooi natuur met groene bossen, hoge bergen, uitgestrekte mangrovebossen, strandbaaien en eilandjes. Als je naar Puerto Princesa gaat, is het aangeraden om een schema in te plannen, want er is altijd iets te doen.

 

Mooiste Puerto Princesa bezienswaardigheden

Wat te doen in Puerto Princesa met regen? Puerto Princesa bezit over de mooiste bezienswaardigheden. De ondergrondse rivier van Puerto Princesa is heel mooi om te zien vanwege de kalkstenen karstlandschap en biodiversiteit. Het is ook werelds langste bevaarbare ondergrondse rivier. Het is heel rustig hier waardoor je dan ook veel beter kunt genieten van het uitzicht en ook foto’s kunt klikken. Het uitzicht gaat vooral op de enorme stalagmieten en grotkamers. Sabang is ook een plaats waar je kunt genieten van je rust, maar ook van de trips die vertrekken van hier uit naar het Sabang waterval. Je kunt ook van hier meedoen met een peddelboottocht door het mangrovebos. Eenmaal in Puerto Princesa mag je de beroemde toeristen plek niet missen, de Honda Bay. Je kunt hier zwemmen en de prachtige witte zandstranden en riffen bewonderen. Als je van historische dingen houdt kun je naar de Plaza Cuartel waar er tunnels zijn en verwoeste garnizoen uit de Tweede Wereldoorlog.

 

Wat te doen in Puerto Princesa

Wat is er te doen in Puerto Princesa? In Puerto Princesa is er heel wat te doen. In de Baker’s Hill kun je gaan smullen van de vers gebakken lekkernijen. Het is een plaats waar je kunt ontspannen en ook shoppen. Er zijn leuke cadeaus te verkrijgen als aandenking naar Puerto Princesa. Dit is een plaats waar je weer een hele ander vrolijk sfeer hebt net een klein themapark. Niet ver van hier heb je de Mitra’s Ranch waar je kunt paardrijden en tokkelen. Ook hier is het landschap prachtig dus je gaat je nooit vervelen. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Palawan Tribal Village en Butterfly Farm. Hier kun je meedoen met de culturele interactie met de leden van de stam. In de Garden kun je hele mooie tropische vlinders en andere insecten zien. Hou je van zonsondergangen? De Puerto Princesa Baywalk is het perfecte plek om zonsondergangen te bekijken. Je kunt hier ook meteen genieten van de heerlijkste Filipijnse gerechten.

 

Activiteiten Puerto Princesa

Er zijn verschillende activiteiten waarmee je kunt meedoen in Puerto Princesa. Een leuk historisch activiteit is het bezoeken van de openluchtgevangenis. Het is uniek, omdat je gedetineerden kunt zien vrij rondlopen op het terrein en ook het boerderij hoeden. Heb je ooit in de nacht gepeddeld? De Iwahig Firefly Watching en Mangrovebos is het plaats waar je in de nacht kunt peddelen. Het leuke hiervan is dat er tijdens peddelen gloeiende vuurvliegjes rond de mangrovebomen zwermen. Een geweldig activiteit is de dolfijnspottours. De Princesa Bay is net een speeltuin voor dolfijnen en andere zeedieren. Neem je fototoestel zeker mee. Een bezoek aan de Puerto Princesa musea mag niet ontbreken. In dit museum kun je huizen exposities zien die gewijd zijn aan het culturele erfgoed van Palawan. In Puerto Princesa kun je verschillende avontuur beleven zoals het bezoeken van zeldzame grotten. Ook een bezoek aan de watervallen mag zeker niet ontbreken. Als je met vrienden of familie bent is er ook mogelijkheid om de waterparken te bezoeken voor dagje gezellig samenzijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!