Sabang

Wil je dit keer ergens anders reizen? Wat dacht je van Indonesië? Indonesië is een prachtig met hele leuke steden. Sabang is een van de prachtigste stad die je zeker moet bezoeken. Waar je normaal mooie wegen gewend bent zul je hier via kronkelende wegen Sabang. Maar dit is juist het leuke voor een begin. Er moet wel rekening gehouden worden met de mensen van hier, ze zijn nogal bescheiden, omdat ze alle respect hebben voor toeristen. Dus wanneer je merkt dat ze weinig praten is dit niet vervelend bedoeld. Ze zijn wel heel vriendelijk en begeleiden je graag. In Sabang heb je ook van de mooie Sabang bezienswaardigheden en leuke activiteiten.

 

Mooiste Sabang bezienswaardigheden

Sabang heeft de mooiste bezienswaardigheden. Het eerste bezienswaardigheid is de “0” kilometer. Het heet 0 kilometer, omdat je een nieuw ervaring zult opbouwen door aan de rand van Indonesië te staan. Je uitzicht is naar de zee wetende dat Thailand niet ver ligt. Dit is een goed moment om een video op te nemen als herinnering. Je zult dit nooit meer vergeten. Eenmaal in Sabang kun je deze plaats nooit meer vergeten. Er zijn ook genoeg plaatsen die je kunt bezoeken. Op het Weh eiland heb je verschillende restaurantjes die prachtig zijn gebouwd. Je kunt hier smullen van het heerlijkste exotisch eten. Pantai Iboih is het plaats waar je kunt uitleven van een geweldig nachtleven. De mooiheid hiervan zorgt ervoor dat je bijna de hele avond blijft feesten. De specialiteit op dit eiland zijn verse zeevruchten. Je kunt ook eerder in de avond in contact komen met de lokale bevolking.

 

Wat te doen in Sabang

Wat is er te doen in Sabang? Er is heel veel te doen in Sabang. Je kunt tijdens het lopen genieten van het adembenemende uitzichten. Wandelen in Gua Sarang is zeker spannend. Maar je wel inspannend. Op sommige plaatsen ga je moeten klimmen, omdat het een rotsachtg strand is. De klim naar boven is zwaar. Dus als je niet ertegen kan kun je tot het eerste punt van de grot bezoeken. Van hieruit heb je een prachtig uitkijk over een baai die jou het mooie van de natuur laat zien. In Sabang zul je genieten van de dramatische Kecak dans, het is een dans en muzikaal drama. Het verhaal begint vanaf het zonsondergang en gaat verder in het donker met flikkerende bamboe fakkels. Deze dans is uniek, omdat het geen kunstmatig achtergrond gebruikt en ook geen muziek. Er zijn 50 tot 60 mannen aanwezig gekleed in Balinese sarongs. Het muziek die je hoort zijn de mannen die zingen in een koor.

 

Activiteiten Sabang?

Wat te doen in Sabang met regen? In Sabang zijn er activiteiten geschikt voor elke moment. Is het zonnig dan kun je naar het strand of regent het kun je genieten van een cultuur activiteit. Sabang heeft de leukste activiteiten, vooral de wateractiviteiten zijn top. Je kunt hier een dagje snorkelen op het Rubiah Eiland. Als je moe bent kun je daarna gaan ontspannen op het strand. Zwemmen in Rubiah eiland is anders dan op alle andere plaatsen, omdat je hier gaat zwemmen tussen een school vissen. De vissen zijn inderdaad niet bang en doen je ook geen kwaad. Ze zwemmen graag mee met jou Jouw groep kan van boven uit meegenieten, omdat het water helderblauw en ondiep is. In Rubiah eiland kun je veel doen, wandelen behoort ook tot een van ze. Wil je een beetje meer avontuur dan kun je gaan diepzeeduiken. Dit eiland is bekend, omdat het vroeger deel uitmaakte van de hadj-pelgrimtocht van de moslim naar Mekka.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!