Nha Trang

Nha Trang bezienswaardigheden  

Elke plaats heeft zo zijn charme en kan zeker gezegd worden van Nha Trang. De stad gelegen aan de zee valt op door de stranden en het water dat uitnodigt voor een duik. Er zijn naast de stranden ook andere Nha Trang bezienswaardigheden zoals de Po Nagar Cham Towers. Dit historisch bouwwerk stamt uit de 8e eeuw en heeft de tand des tijds goed doorstaan. Het geeft een goed beeld van de architectuur in die periode. Wat verder gelegen van de stad zijn er veel stranden waar er niet toeristen komen en een aardig alternatief vormen voor de wat drukke stranden in de stad.  

Mooiste Nha Trang bezienswaardigheden  

Het gaat er in Nha Trang meer om de stranden en de prachtige Po Nagar Cham Towers. Je echter een scooter of pak je een taxi, dan gaat er een heel andere wereld voor jou open. Zo is er de Ba Ho waterval en is die te bereiken na een flinke klim. Dat moet je ook zien als een ontspanning omdat het pad jou door de prachtige natuur brengt. Eenmaal bij de val aangekomen, zal een duik alle vermoeidheid meteen laten verdwijnen. Afhankelijk waar van Nha Trang je zult verblijven, beschikken de meeste hotels over uitstekende faciliteiten. Wat te doen met regen in Nha Trang mag dus geen probleem vormen. Vergeet ook niet om de omgeving te verkennen en kan je daarvoor het best een scooter huren.  

Wat te doen in Nha Rang? 

Duikliefhebbers kunnen in Nha Rang er hun hart ophalen. Het diepe en helder water biedt de juiste mogelijkheden om duiklessen te verzorgen. Er zijn een aantal duikscholen te vinden en vraag je wel eerst even rond wat ze allemaal voor een tarief hanteren. Wie van plan is om wat langer te blijven Nha Rang, kan zelfs het duikcertificaat behalen. Het valt ook op dat er zich veel toeristen uit Rusland bevinden. De stranden zijn soms ook wel druk met niet alleen toeristen, maar ook tal van verkopers.

Om de drukte wat te vermijden, kan heil worden gezocht in de vele restaurants en winkels. De Internationale keuken is ruim vertegenwoordigd in Nha Trang. Voor lokale gerechten kan je het best terecht bij de vele kleine restaurants. Die vormen ook een aardig alternatief voor wat te doen in Nha Rang in de regen. Huur ook een scooter en trek erop uit. Daarbij kom je bij de meeste dorpen ook de vriendelijke bevolking tegen die je niet alleen graag de weg wijst, maar ook tips kan geven over lokaal te vinden bezienswaardigheden.  

Activiteiten Nha Rang 

Duiken en op het strand liggen te zonnen zijn er de voornamelijkste en kan dat aardig worden aangevuld met lokale attracties zoals de vele restaurants en bars. Verder bieden de hotels er ook hun eigen faciliteiten aan en mag Nha Rang zich erop beroepen dat het beschikt over de beste van Vietnam. Wat te doen in Nha Rang kan dus aardig verdeeld worden over een paar dagen. Beperk je daarbij niet tot de omgeving van het hotel, maar trek erop uit. Zo bevinden zich de Jungle Beach en Doc Let stranden op een afstandje rijden, maar zijn ze zeker de moeite van het bezoeken waard. Eenmaal in de stad terug, neem je ook een kijkje bij de Nha Tho Nui kathedraal. Ook deze is een overblijfsel van de Franse koloniale periode.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!