Manilla

Ga je reizen naar de Filipijnen? De hoofdstad van de Filipijnen moet je zeker een bezoek brengen. Als je op zoek bent naar een levendig avontuur kun je naar Manilla gaan, dit is dus de hoofdstad van Filipijnen. Het is heel druk, overweldigd, intimiderend en groter dan je denkt. Het is wel de moeite waard om meerdere dagen hier te blijven voor leuke belevenis. Het is wel vermoeiend met alle drukte. Maar je kunt altijd nog een lekker kopje koffie drinken of ontspannen op het strand. Manilla heeft de mooiste Manilla bezienswaardigheden en genoeg activiteiten. Er zijn vel historische bezienswaardigheden zoals de prachtige eeuwenoude kathedralen en oude stadsmuren. Je kunt ook een keer meedoen met de normale activiteiten zoals de markt. Vooral als het nadert om te vertrekken kun je hier leuke herinneringen aanschaffen. Manilla heeft nog steeds de Spaanse invloed overgehouden.

 

Mooiste Manilla bezienswaardigheden

Manilla heeft hele mooie bezienswaardigheden. Zorg ervoor dat je jouw fototoestel meeneemt om leuke herinneringen op te vangen. Een bezoek aan de oude ommuurde stad Intramuros mag je zeker niet missen. Historisch, omdat het gebouwd is in het jaar 1571. Het architectuur hier laat jou voelen alsof je in een Spaans continent bevindt. Kathedralen en kerken zijn altijd interessant geweest, je kunt dus ook een bezoek brengen aan de eeuwenoude kerken en kathedralen. Vanwege de Spanjaarden heeft de Manilla bevolking het religie behouden. De Filippines zijn vroom geworden, maar dat zul je ook merken aan het kruis die ze aan hun nek hangen. Er zijn ook genoeg nonnen en voertuigen met afbeelding van Jezus.

 

Wat te doen in Manilla?

Wat is er te doen in Manilla? In Manilla kun je genoeg doen. De markt mag je zeker niet missen. Een bezoek aan het markt geeft jou weer een ander beeld over Manilla. In Manilla kun je zowel binnen als buitenmarkten bezoeken. Je kunt meedoen met vele leuke attracties, het is heel erg druk, genoeg, kleur, geur en leven. Het eten mag niet ontbreken. Zodra je gaat rusten kun je de heerlijkste eten eerst proberen. De lokale bevolking is vriendelijk en helpt je graag. Je kunt je ook verplaatsen naar Makati. Het is hier veel meer ontwikkeld en modern. Je kunt verblijven in de geweldige hostels. Er is ook nachtleven met de leukste bars en restaurant. De gebouwen zijn niet ver van elkaar dus je kunt het op een loopafstand bereiken. Hou je van goedkoop winkelen? Divisoria’s winkelcentrum bestaat uit drie verdiepingen. Ze zijn spotgoedkoop en je kunt bijna van alles hier vinden. Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen, want je kunt leuke cadeautjes meenemen naar huis voor familie en vrienden.

 

Activiteiten Manilla

In Manilla kun je meedoen met leuke activiteiten. Een wandeling door de grootste stadspark mag zeker niet ontbreken. Elk land heeft een vlag dus Filipijnen ook. In het Rizal park kun je de grootste Filipijnse vlag zien. Het is heerlijk om te wandelen hier, je krijgt een ontspannen gevoel. Vanwege het monument en vele herinneringen is er genoeg te weten. Er zijn verankerde overblijfselen van de nationale held Jose Rizal die geëxecuteerd was. In hetzelfde Park werd Filipijnen onafhankelijk. Wat te doen in Manilla met regen? Ook wanneer het regent kun je meedoen met bepaalde activiteiten. Heb je ooit meegedaan met foodcrawl? In de Chinatown van Manilla, Binondo kun je een smullend avontuur beleven. Hier kun je bijna op elk hoek betaalbare eetplaatsen vinden. Je mag ook zelf je voedsel samenstellen. Tijdens de eetcultuur kun je ook historische plekjes zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!