Ha Giang

Ha Giang is het prachtige provincie in Vietnam. Een geschikte plaats om je vakantie waardevol te maken. Het is een lange reis naar het Noorden, maar zeker de moeite waard. Ha Giang zit vol met verrassingen, het is enorm groot en er is veel te bezichtigen. In Ha Giang voel jij je altijd op je gemak. Er is genoeg te beleven met volop goede sfeer. In Ha Giang is er geen tekort aan activiteiten of behoeften, want je hebt ook hotels, banken en restaurants. Ha Giang is het provincie waar je altijd op je gemak kunt zijn. Ben je met een groot groep of in je eentje? Geen nood, er is genoeg te doen voor elke doelgroep.

Mooiste Ha Giang bezienswaardigheden

Ha Giang heeft de mooiste plekken om te bezichtigen. Je zult je ogen niet geloven en over vertrekken komt er geen sprake van. Ha Giang bezienswaardigheden zijn zeker het beste die je zult zien.

Thon Ta Village en waterval

Thon Ta village is een bijzonder dorpje. Er wonen slechts 500 mensen hier, allemaal vriendelijk. Ze zijn het bezoek van toeristen gewend en ontvangen jou ook hartelijk. Er zijn veel traditionele activiteiten te zien. Ook hun leefstijl is uniek, een echt boerenleven. In hetzelfde dorp heb je aan het einde een waterval waar je al jouw moeheid van de dag kunt afkoelen.

Ma Pi Leng Pass en Heaven’s Gate

Het landschap in Ma Pi Leng Pass is anders dan in de dorpen. Precies waarnaar je verlangt met bergen, diepe canyonsen rotsachtige structuren. 

Dong Van

Eenmaal in Ha Giang mag je de grootste stad niet vergeten, Dong Van. In Dong Van kun je heel veel verkennen zoals oude wijken, rijstvelden, kalksteenbergen en nog meer van het mooie landschap. Het is een pracht van een stad en daarom ook door UNESCO erkend geopark.

Wat te doen in Ha Giang?

Er is heel veel te beleven in Ha Giang. Je maakt het meest wonderbaarlijkste mee. Wat is er te doen in Ha Giang? De rijstvelden in Ha Giang zijn populair. Je kunt een tocht maken hier. Hou je van motorbikes? Er is een motorbike tour waaraan je kunt deelnemen en dat ook voor de hele dag.

In Ha Giang heb je de Lan Ha Bay, hier kun je de ongelooflijke grotten bewonderen. Verder kun je ook nog cruisen en kajakken. Er is heel wat te doen in Ha Giang. Je vakantie dagen zijn soms niet genoeg om dit alles mee te maken. Mogelijkheden om te vissen en ook gelijk smullen van vers bereide vis is er ook. De markt mag zeker niet ontbreken ook hier moet je wezen.

Activiteiten Ha Giang

Elk toerist vermaakt zich volkomen in Ha Giang. Er zijn activiteiten aanwezig waarvan je nooit zou denken dat er zulke leuke te doen is.

Thon Tha Village

In Thon Tha maak je eerst een rit door de enorme landschappen. Wat te doen in Ha Giang met regen? Onweer of geen onweer je kunt ongestoord de leukste plaatsen bewandelen. Je brengt een bezoek aan markten, dorpen of culturele activiteiten. In dit dorpje kun je helemaal vrij voelen met jouw familie of in je eentje.

Je kunt hier deelnemen aan kruidenbad, fietstochten, trektochten, landbouwwerkzaamheden en handwerk. Sommige activiteiten duren twee tot drie dagen dus je gaat de nacht op een ander plek moeten doorbrengen in plaats het hotelkamer. Maar er is niets te vrezen. Juist dit maakt jouw vakantie super spannend.

Ha Giang is een top bezochte provincie in Vietnam. Er is altijd veel te beleven hier. Het volk is ook vriendelijk en helpt graag. Je kunt je daarom altijd vermaken in Ha Giang. Er is zoveel te doen hier dat je niet meer terug wilt gaan. Zo een onbekend land met heel veel herinneringen die je kunt opbouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!