Cao Bang

Cao Bang is een immens mooie dunbevolkte provincie van Vietnam. Cao Bang zit op een unieke locatie en heeft daarom vele mooie attracties en historische waarden. Cao Bang een prachtig plek om te ontdekken met koel weer en een overvloed aan prachtige bezienswaardigheden. Cao Bang heeft een unieke schoonheid met een goed behouden cultuur.

Ondanks de kleine samenleving kun jij je helemaal vermaken hier met de vele activiteiten. Eenmaal in Cao Bang kom je niets tekort, je hebt een goed verblijf en je kunt ook smullen van het lekker eten.

Mooiste Cao Bang bezienswaardigheden

Cao Bang bezienswaardigheden zijn beroemd. Als je van natuur houdt dan is Cao Bang echt de plaats voor jou. Er zijn heel wat interessante plaatsen die je kunt bezoeken zoals de Ban Gioc watervallen. Het is ook de nummer een attractie in Cao Bang. In combinatie met het verkennen van de waterval kun je ook de Nguom Ngao grot verkennen.

De grot is 2 km lang, maar jij als toerist mag alleen 1 km naar binnen. Wil je ook genieten van het landschap in Cao Bang? Je mag het Non Nuoc Cao Bang geopark zeker niet missen. Dit park is rijk aan biodiversiteit en het karstlandschap. Je kunt de vele historische monumenten hier bewonderen. Genieten van het landschap kan ook bij de Thanh Hen Lake.

Dit is een blauwe meer die omringd is door rotsachtige en beboste bergen. Je kunt ook vragen naar een reis met de kleine houten boten aan de oevers. Hiermee kun je van dicht bij genieten van het meer.

Wat te doen in Cao Bang?

Wat is er te doen in Cao Bang? In Cao Bang kun je geweldige plekken bezoeken. Ky Sam tempel is een van ze. Deze tempel is gebouwd ter nagedachtenis aan een onafhankelijkheidsstrijder. Hij slaagde erin om het tot een onafhankelijk koninkrijk te maken, maar werd twee keer gevangen genomen en de laatste keer zelfs geëxecuteerd.

Deze tempel is omringd door grote bomen en ruikt elke dag naar heerlijk wierook. Bij de Linh Ung Pagoda kun je leuke dingen doen. Het is de beste plaats om de lokale cultuur te ervaren op de lokale markten. Er wordt hier dagelijks voorwerpen verhandelt zoals voedsel, traditionele kleding en traditionele goederen. Je kunt ook gaan smullen van de ongewone lekkernijen zoals miereneieren cake, gebakken bijenlarven en eendenvlees bereid op verschillende manieren.

Activiteiten Cao Bang

Cao Bang heeft door de jaren heen verschillende activiteiten zoals de Long Tong Festival. Dit is een van de grootste Tay vieringen van het jaar. Dit vind plaats op de 4e dag van het maanjaar. Tijdens deze festival vormen buffels een belangrijk onderdeel. Wat te doen in Cao Bang met regen? Het lentefeest is zeer populair.

Tijdens deze feest aanbidden de dorpelingen de God van landbouw voor welvarende gewassen. Er is nog een lentefeest waaraan je kunt meedoen, de Moi Me Trang festival of Mother Moon Festival. Tijdens deze festival bidden de dorpelingen voor welvaart, ze vragen de maan om geluk.

In Cao Bang is het lekker koel waardoor je goed zult vermaken zonder vermoeidheid. Er is overvloed aan prachtige bezienswaardigheden. Cao Bang, het plek om te ontdekken. Jij als toerist kan zich gemakkelijk vermaken hier. Er zijn altijd leuke activiteiten of festivals waaraan je kunt meedoen. Tegenwoordig is geschiedenis het eerste waarnaar je zoekt als je gaat reizen. Maar ook eten en drinken geven we voorkeur. Cao Bang heeft zijn eigen specialiteiten. Allemaal verrukkelijk. Wanneer je op reis gaat is het eerste waaraan je denkt, het volk. Vrees niet, ze zijn heel aardig en laten jou snel op je gemak voelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!