El Nido

Ben je op zoek naar een echte bezigheid in je vakantie land? El Nido is het stadje waar je terecht kunt. Het is heel mooi en is bekend vanwege zijn inspirerende en leuke plekken in de wereld. El Nido heeft ook de mooiste El Nido bezienswaardigheden. Ook het verblijf in El Nido is prachtig. Je kunt logeren in hostels, boomhutten en resorts. In El Nido kun je druk doen, omdat het een plaats is waar je continu kunt feesten met heerlijk eten. Verder zijn er activiteiten waaraan je kunt meedoen om een avontuurlijk herinnering van over te houden. El Nido is gezellig, maar dat betekent niet dat het vol zit met toeristen dus je kunt best wel ontspannen.

 

Mooiste El Nido bezienswaardigheden

El Nido heeft de mooiste bezienswaardigheden. Je kunt hier de mooiste landschappen bezichtigen. Ben je op zoek naar een echt avontuur dan kun je die hier beleven. De kust hier is een doolhof van kalkstenen kliffen. Er zijn ook grotten waarin je kunt gaan, best wel spannend. Je hebt verder ook lagunes en geheime stranden die je zeker niet in een paar dagen zult verkennen, maar weken. El Nido wordt ook mooi gemaakt met de vele watervallen, wandelpaden en dorpjes met vriendelijk mensen. Een van de mooie bezienswaardigheden zijn de grotten. Er is een hele bijzondere grot, de kathedraal grot. Het wordt zo genoemd, omdat je hoge plafonds hebt net als in een kathedraal. Het is best wel spannen, omdat je door een hele nauwe opening in de groten gaat. Er is bijna geen zonlicht hier, maar een straal zonlicht die door een kleine opening in het plafond schijnt. Vergeet je fototoestel niet mee te nemen, omdat je veel momenten kunt vangen.

 

Wat te doen in El Nido

Wat is er te doen in El Nido? In El Nido is er heel wat te doen. Ben je een waterliefhebber kun je dan beginnen met kajakken. Er zijn 3 plekken waar je kunt kajakken, Big Lagoon, Small Lagoon en Miniloc Island. Ze zijn heel beroemd en je zult je avontuur zeker beleven. Je hoeft niet te vrezen dat je ergens anders beland. Wanneer je de kajaks gaat verhuren zul je een kaart krijgen waar je naartoe kunt gaan. Maar ga je dit voor het eerst doen of vind je het veiliger met een ervaren persoon dan kun je een kajakgids huren, deze gaat je hierbij begeleiden. Nog een leuk ding om te doen is hiken. Het strand en watervallen tour is een bekende tour voor twee personen waarbij het vervoer een driewieler is. Ben je met een groep dan krijg je nog meer driewielers. Wat te doen in El Nido met regen? In Nido kun je ook vermaken in de regen. Het feesten stopt niet door het regen, je kunt vooral smullen van het lekker eten en drinken.

 

Activiteiten El Nido

El Nido heeft unieke activiteiten. Zo heb je een activiteit waarbij je op 1 plek zoveel dingen kunt doen. De El Nido party boat is een boot waar je veel kunt beleven. Er is onbeperkt feesten in deze boot met alcohol terwijl je ook samen de landschappen kunt bewonderen. Het is een schip met twee verdiepingen dus ruimte genoeg om met zijn allen te feesten. Tijdens deze tour vaar je 3 of 4 stranden waar je je een stop maakt om te zwemmen en ontspannen op het strand.  Er is volop heerlijk eten. Tijdens je stop met de boot tour kun je snorkelen, dansen, drinken, zwemmen en niet te vergeten nieuwe vrienden maken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!