Drone te koop: € 600,- | DJI Mavic Air + Fly More Combo + 64GB SD

VERKOCHT!! Beste lezers, onze DRONE is te koop! De prachtige beelden hebben jullie waarschijnlijk al wel eerder op deze website voorbij zien komen. Wegens de aanschaf van een nieuwe drone mag hij weg voor een mooie prijs. Het gaat om de Dji Mavic Air + Fly more combo, dus met drie accu’s + kleine pouch voor onderweg + de compacte draagtas waar alles in kan. Een extra SD kaart van 64 GB krijg je er ook bij.

Super compact en daarom dus ook makkelijk mee te nemen op vakantie, reizen, backpacken, fietsen, etc. De beste drone is er natuurlijk één die je vaak meeneemt… Heb er fantastische 4k video’s e foto’s mee geschoten maar ga nu voor een (nog) professioneler model.

De drone is momenteel in de aanbieding bij coolblue voor 919 euro (is normaal gesproken 950 euro), zie de website van coolblue.

In goede staat, nooit gecrashed, accu’s zijn nog goed. Originele doos, boekjes, bon, etc. alles is aanwezig. Is in november 2018 aangeschaft dus nog met een half jaar fabrieksgarantie.

Mag weg voor 600,-. Testvlucht + korte introductie en personal fly training (haha) is geen probleem. Interesse? Stuur mij een e-mail via het contactformulier of laat een reactie achter.

Delen mag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!