Crypto trading bots

Je bent waarschijnlijk al druk bezig met het handelen in crypto en je hebt hulp nodig. Je vraagt je af als je het traden niet op een of andere manier automatisch kunt regelen. Niet gek dat je je dit afvraagt, want er zijn crypto trading bots. Je bent natuurlijk bekend met de woorden crypto trading. Het woord bot komt van robot. Nu is gaat het niet om een fysieke robot die jou gaat assisteren, maar een software.

Er zijn verschillende trading bots waaruit je kunt kiezen om je te helpen bij het verhandelen van crypto. Jij wilt maximale omzet en minimale verliezen, wat ons brengt bij het belangrijkste doel van deze bots. Verder kun je al je crypto exchange accounts met zo een bot beheren. Zo kun je gemakkelijk handelen in BTC, ETH, LTC en nog andere cryptocurrency. De beste Crypto trading bot op dit moment is Cryptohopper.

Gebruik maken van een Bitcoin Bot

Bitcoin is de eerste, bekendste en oudste cryptocurrency van allemaal die er nu bestaan. Logischerwijs kun je met de meeste bots crypto Bitcoin verhandelen. Trouwens, zoals eerder aangegeven is een bot ontwikkeld om meerdere crypto accounts van de gebruiker te beheren. Dus kun je vanzelfsprekend jouw Bitcoin handel vergemakkelijken met een bot.

Het feit dat je handelt in Bitcoin betekent dat je handelt vanuit een betrouwbare exchange. Voor ons in Nederland heb je keuze uit een account op bijvoorbeeld Bitvavo, Bitcoinmeester, Binance of Litebit. Het best crypto trading platform in deze is eentje met voldoende veiligheidsmaatregelen tegen hackers. Je handelt in de duurste cryptocurrency en dat brengt het risico van cybercriminelen sterk met zich mee.

Daarom is het aan te raden dat de crypto bot van jouw keuze geen API-toegang heeft om Bitcoins op te nemen. Verder is het handig om het IP-adres van waaruit de bot werkt, niet zichtbaar te maken. Verder is het belangrijk om te weten dat de bot continu bijgesteld moet worden, voor veranderingen op de markt. Het helpt om de mobiele app van de crypto bot te installeren, zodat je sneller en efficiënter kunt schakelen. De beste voor Bitcoin op dit moment zijn Cryptohopper, 3Commas en Zignaly. Hierbij is cryptohopper geschikt voor de beginner.

Hoe werkt een Crypto trading bot?

Het belangrijkste wat je wil weten, is als een bot voordelig is. Terwijl dat eigenlijk ook het voornaamste doel is van een bot. Helaas is er geen garantie dat je met een bot winst zult hebben. Het is en blijft enkel een software. Zoals door crypto platformen vaker aangegeven wordt, is het risico van verlies altijd aanwezig. Dit is dus ook het geval bij de bot. Kies de juiste op de volgende manier.

Kies vooral een crypto bot waarbij je niet meteen hoeft te betalen. Ga voor eentje die jou de optie biedt andere handelaren te volgen. Verder moet back testing mogelijk zijn bij de bot zodat je zelf verhandelingsstrategieën kunt analyseren met historische data. Het is van belang te weten welke indices de bot heeft, welke coins onderzocht worden en hoe de marktkapitalisatie in de index wordt gewogen.

De beste Crypto trading bot op dit moment is Cryptohopper.

Crypto bot tips

De beste, crypto trading bot kiezen, is een cloud gebaseerde bot. Dit is beter dan een server bot, waarbij je server of pc dan constant aan moet zijn. Kies verder voor een crypto bot met de meest actieve trading community op Discor, Reddit of Telegram. Maak gebruik van de ondersteuning en tutorial van de crypto bot. Zorg ervoor dat er een belasting software gekoppeld kan worden aan de crypto bot van jouw keus.

Zo is het gemakkelijker voor je om, terwijl jouw crypto handel geautomatiseerd is, de belastingen ook meegenomen worden. Om onaangename verrassingen te voorkomen. Het is zeker goed om achtergrondinformatie van de ontwikkelaars van de bot na te gaan. Ga ook na indien de bot de marktstrategieën die je voor ogen hebt, kan uitvoeren. Controleer ook als er voldoende ondersteuning geboden wordt en de kosten voor jou als gebruiker.

Alles bij elkaar genomen, kan de crypto bot uitkomst bieden. Vooral als je een crypto handel marktstrategie hebt die 24 uurs moet draaien. Het is belangrijk dat je zoveel als mogelijk betrouwbare exchanges kiest, met maximale bescherming. Hetzelfde geldt ook voor de crypto bot. Belangrijk is ook dat de kosten niet hoog liggen en dat gratis gebruik mogelijk is. Zo kun je controleren als je de beste crypto bot hebt gekozen.

De beste Crypto trading bot op dit moment is Cryptohopper.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!