Binance card

Geld, zoals euro’s of Amerikaanse dollars, is een wettig betaalmiddel. Crypto’s worden nu ook geaccepteerd door bepaalde organisaties. Je kunt het gebruiken om betalingen te verrichten voor verschillende producten en diensten. Crypto is dus niet alleen voor het verhandelen om winst te maken en dan omwisselen naar fiatgeld. Je kunt nu ook direct met je crypto shoppen zonder die eerst om te wisselen naar fiatgeld.

Een van de mogelijkheden is betalen met een Binance card. Een crypto creditcard uitgegeven door crypto exchange Binance. Wat kun je er allemaal mee doen?

Binance card

Mastercard en Visa zijn al begonnen met de adoptie van Bitcoin. Waarom dit belangrijk is? De Binance card die je kunt aanvragen, is in feite een Binance Visa Card. Binance maakt het mogelijk voor zijn gebruikers om met deze kaart de crypto’s van hun voorkeur om te zetten en uit te geven. Dit is nu mogelijk bij meer dan 60 miljoen verkopers over de hele wereld. Hoe dat aan toe gaat? Lees verder mee.

Om te beschikken over de Binance Visa Card moet je natuurlijk een Binance account hebben. Heb je die al, dan kun je de kaart bestellen bij de Nederlandse afdeling van Binance. Belangrijk om te weten bij het aanvragen van de Binance card is dat je Binance account een KYC-niveau 2 verificatie moet hebben ondergaan. Dit is een heel belangrijke manier voor financiele instellingen om persoonlijke gegevens van personen te controleren.

Zo weet Binance dat jij het werkelijk bent, wie je zegt te zijn. Het KYC-niveau 2 krijg je nadat je een kopie van je paspoort of identiteitskaart hebt geüpload op het digitaal aanvraagformulier. Als dit allemaal gelukt is en je je kaart in handen hebt, kun je crypto uitgeven. Dit kun je doen door crypto vanuit je spotwallet te versturen naar je kaartwallet. En dat is gemakkelijk te doen op je mobiele telefoon met de Binance card app of de Binance app.

Binance kaart

De Binance crypto card biedt vele voordelen. Een daarvan is dat je contactloos kunt betalen met Google Pay en Samsung Pay. Dit staat bekend als NFC-betalingen (Near Field Communication). Verder zijn er geen administratieve of verwerkingskosten verbonden aan het verkrijgen van de kaart. De crypto op je Binance card wallet, hoef je niet direct om te wisselen. Alleen wanneer je het zal gebruiken om te betalen.

Je kunt tot 8% aan cashback op alle aankopen die je doet. Zo kun je kleine Bitcoin beloningen krijgen voor het betalen met de card. Binance doet er alles om het vermogen van zijn gebruikers te beschermen. Zo is je kapitaal SAFU, een afkorting die staat voor Secure Asset Fund for Users. Dit is een soort noodverzekeringsfonds en tegelijkertijd de hoogste beveiligingsstandaard voor Binance gebruikers.

Binance kaart Nederland

Binance biedt zijn gebruikers geen Binance creditcard maar een debitcard samen met VISA. Dit betekent dat je de Binance card eerst opwaardeert met crypto. Dit kun je doen via de Binance app. Zoals eerder aangegeven is het niet moeilijk om de Binance debitcard in Nederland te verkrijgen. Je vraagt het simpelweg aan bij de Nederlandse afdeling van Binance. En je moet een Binance account hebben met een KYC-niveau 2 verificatie.

Het mooie van de Binance Visa Card, want je wil shoppen, is de 8% cashback, zoals eerder vermeld. Minder aan de kaart is het feit dat cashback alleen werkt met BNB, het token van Binance zelf. Om het compleet 8% voordeel te ervaren moet je minimaal 6000 Binance coins in je Binance wallet hebben. Dit is gelijk aan ongeveer € 200.000, -. Niet veel mensen zullen dit hebben, maar je kunt er toch van profiteren.

Je kunt namelijk 2% cashback verkrijgen als je 10 BNB in je Binance wallet hebt staan. Dit ongeveer gelijk aan € 350 wat een veel aannemelijker bedrag is.

De Binance card biedt veel voordelen. Het belangrijkste is dat je card wallet inhoud beschermd is met SAFU. Verder kun je wereldwijd bij meer dan 60 miljoen verkopers betalen met de kaart. Het enige wat je moet doen is je Binance account verifieren op KYC-niveau 2 en de kaart bestellen. Daarna is het een kwestie van crypto’s versturen van je spotwallet naar je card wallet. De crypto’s mogen gerust hierin blijven. Omwisselen is alleen nodig wanneer je een betaling moet verrichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!