Bitcoinmeester staken

Onlangs heeft Bitcoinmeester aangekondigd dat zijn gebruiker hun cryptocurrency kunnen staken op het platform. Je kunt winst boeken met jouw cryptocurrency op verschillende manieren. Door deze simpelweg vast te houden kun je winst boeken en dat wordt staking genoemd. Weleens over het begrip gehoord of Proof of Stake? Door hieraan mee te doen met je cryptocurrency word je beloond in dezelfde cryptocurrency.

Echter, wat is staking eigenlijk? Hoe kun je op Bitcoinmeester staken?

Bitcoinmeester staking

In de aankondiging heeft Bitcoinmeester vermeld dat je met 15 verschillende cryptocurrency, kunt meedoen aan staking. Dus, je kunt niet alle typen cryptocurrency staken. Met deze, voor staking Bitcoinmeester, uitleg kun je over de stappen lezen. Je moet als eerst een account hebben op Bitcoinmeester. Je surft naar de website en logt in. Als je bent ingelogd, kun je als crypto houder van controleren welke crypto door Bitcoinmeester aangeboden wordt voor staking.

Wat is staking Bitcoinmeester

Weten wat de staking crypto betekenis inhoudt, is van belang voordat je gaat investeren. Je bent een investeerder, doordat je meedoet aan staking met jouw cryptocurrency bezit. Het belangrijkste doel van staking is om de veiligheid van een netwerk te verhogen. Doordat miners hun cryptocurrency beschikbaar kunnen stellen voor staking. Het protocol selecteert met een bepaalde regelmaat willekeurig een van de miners.

Aan deze wordt het recht toegekend om het volgende blok te valideren. Hoe meer cryptocurrency je inzet voor staking, hoe meer kans je hebt om geselecteerd te worden. Je hebt meer kans om uitgekozen te worden voor de validatie. Zo worden nieuwe blokken gemaakt, die op hun beurt nieuwe cryptocurrency maken. Hieruit word je beloond voor jouw staking, wat het aantrekkelijk maakt.

Meer blokken betekenen uitbreiding van het netwerk. Verder is het netwerk veilig, omdat alle nodes eerlijk blijven. Eenieder wilt toch beloond worden voor de staking. Een node die een frauduleuze deal probeert toe te voegen aan het blok, wordt eerst geverifieerd. De frauduleuze deal zal geweigerd worden door de node die controleert. Voor de gebruikers op het frauduleus netwerk leidt dit tot het niet meer valideren van nieuwe blokken. De beloning valt ook weg.

Bovendien verliest de eigenaar van de frauduleuze node alle crypto. Deze krijgt geen kans te worden aangesloten op legitieme en veilige netwerken. Hiermee is de staking Bitcoinmeester risico sterk teruggebracht. Je kunt gerust inloggen via de website van Bitcoinmeester op je account. Je kiest daarna voor “My Account”. Vervolgens zul je vier tabjes zien staan waarbij je op staking kunt klikken om te beginnen met het proces.

Staking vergoeding Bitcoinmeester

In Nederland is Bitcoinmeester de eerste en de enige broker van Nederland die staking mogelijk maakt. En natuurlijk kunnen gebruikers hiervoor beloningen ontvangen. Het percentage aan beloning is per cryptocurrency verschillend en wisselend. Het kan stijgen of dalen waarbij je beloond wordt als de cryptocurrency voor langer dan 24 uur vaststaat voor staking. De Bitcoinmeester staking opbrengsten zijn in percentages op jaarbasis uitgedrukt.

De beloningen worden in de avond uitgekeerd en gestort op je staking wallet. Als je cryptocurrency verwijdert uit je staking wallet, verlies je de beloning. Je kunt op Bitcoinmeester staken op de volgende cryptocurrencies zoals 1INCH, Ark, Bitcoin, Bitcoin Cash, Cardano, Cosmos, Dai, Ethereum, ICON, Kava, Kusama, Litecoin, Polkadot, Tether, Tezos en XRP.

Als je deelneemt aan staking, is het van belang te weten dat je nog steeds eigenaar bent van de cryptocurrency die je inzet. Het is een handige manier om winst te boeken door je cryptocurrency voor langere tijd te beleggen. Bitcoinmeester staat toe dat gebruikers op ieder willekeurig moment stoppen met het staken. Echter, om beloond te worden moet jouw cryptocurrency minimaal 24 uur aan staking hebben gestaan.

Daarom is het tenslotte aan te bevelen eerst de voorwaarden goed door te nemen voordat je cryptocurrency inzet voor staking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!