Coron

Ben je op zoek naar een vakantie plek waar je uitgebreid kunt genieten en ook ontspannen? Coron is het geschikte plaats om te ontspannen, vooral degene die hard werken en als ontspanning willen rusten kunnen hier terecht. Het is kleiner en stiller. Coron heeft mooie Coron bezienswaardigheden die je zeker moet vangen met je toestel. Je kunt hier met de meest leuke activiteiten meedoen en ook verbazingwekkende dingen beleven in de natuur. Behalve het zwemmen in het strand is zwemmen door onderwaterbergen heel spannend. Je kunt ook een bezoekje brengen aan verborgen lagunes, snorkelen over buitenaardse riffen of lekker zwemmen op de witte zandstranden die er als babypoeder uitzien. Coron was vroeger een klein vissersdorpje, maar is nu een toeristenplek.

 

Mooiste Coron bezienswaardigheden

In Coron heb je hele mooie bezienswaardigheden. Het is een magische plaats. De Coron Bay is een van de plaatsen die adembenemend is, omdat je hier een doolhof van diepblauw water kunt vinden. Verder zijn er ook hoge kalkstenen kliffen die niet eens op echt lijken. Door de scheepswrakken zijn er riffen ontstaan die ervoor heeft gezorgd om te duiken en snorkelen. Er zijn genoeg zwemplekken en uitkijkpunten. In Coron kun je genieten van het flora en fauna. De Kingfisher Park heeft genoeg mangrove en vogels die jou vakantie levendig maken. Er zijn ook veel vegetatie en diersoorten die je alleen hier zult zien.

 

Wat te doen in Coron

Wat is er te doen in Coron? In Coron kun je heel veel beleven, vooral op het gebied van water zijn er veel te doen. Je kunt gaan duiken om de onderwaterwereld te bewonderen. Het is mysterieus, maar zeker wel waard. Onder water kun je een ongelooflijke duikplek vinden, hier kun je rond de onderwaterbergen zwemmen. Als je nooit hebt meegedaan met snorkelen is het geadviseerd om dit zeker te doen. Heb je ooit eerder gesnorkeld dan mag je verder gaan naar een diepte van 40 meter. Het onderwater leven is een pracht, want je kunt hier zoveel kleurrijke anemonen zien, verder nog de mooie clownvissen en felgekleurde rifvissen. Neem zeker een onderwater camera mee, want je zult je ogen niet geloven. Het wordt daarom ook de Coral Garden genoemd, die rijk is aan biodiversiteit.

 

Activiteiten Coron

In Coron heb je ook genoeg activiteiten om aan mee te doen. Je kunt je hier op welk manier dan ook vermaken. Een diner met een prachtig uitzicht op de baai waarbij de zonsondergang duidelijk te zien is. Het is een culinair avontuur hier met heerlijk eten, je wordt ook nog goedkoop getrakteerd. Wat dacht je van hiken? Dit is een hele leuke activiteit waar je op een trap loopt die 210 meter de wolken reikt. Je hoeft niet te vrezen dat je de enige zult zijn. Er zijn wel andere die meedoen en vermoeid zijn, maar toch niet opgeven. Als je eenmaal hierboven bent kun je een glimp zien van kleine dorpjes, de baai van coron en indeling van eilanden. Het is een prachtig uitzicht. Je kunt ook meedoen aan de unieke zwemactiviteit. Uniek, omdat je niet zomaar op een strand zwemt.  Je wordt gebracht naar de Twin Lagoons. Dit wordt uniek gemaakt door de twee kleine meren die zijn ontstaan in kalkstenen kliffen. Als het water laag is kun je zwemmen naar de andere lagunes. Tijdens het zwemmen hier merk je dat het water steeds koud en warm wordt op verschillende plekken. Heel uniek. Wat te doen in Coron met regen? In de regen kun je ook meedoen met verschillende activiteiten die geen invloed hebben met het regenwater.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!