Bitcoin uitbetalen (2023)

Je hebt gehandeld in cryptovaluta met name de bekendste, Bitcoin. Het is je ook gelukt om winst te boeken en die wil je uitbetaald krijgen in euro’s. Je hebt de nummer een cryptovaluta verhandelt op een bepaald crypto platform. Er zijn veel verschillende crypto platformen die ook hun eigen werkwijze hebben. Er zijn toch wel een paar punten waarop je in het algemeen op moet letten bij het uitbetalen van je Bitcoin winsten.

Hoe kun je het regelen? Via het platform waarop je Bitcoin handelt? Het gaat erom dat de uitbetaling van je Bitcoin winst in euro’s zonder problemen verloopt.

Jouw Bitcoin omzetten in Euro’s? Dit kan het beste bij de Nederlandse Crypto Exchange Bitvavo. Daar kun je tegen zeer lage kosten jouw Bitcoin verkopen voor euro’s

Bitcoin uitbetalen PayPal

Belangrijk om te weten als je wenst via PayPal je Bitcoin winst uit te betalen, is dat het heel zelden via een uitwisseling mogelijk is. De betaalmethode met PayPal wordt vaker aangeboden op crypto makelaarsplatforms of brokers. Dit komt omdat de belangrijkste internationale autoriteiten, internationale makelaars vaak reguleren. En PayPal is zelf ook een gereguleerd bedrijf.

Waarom nog meer kiezen voor PayPal als betaalmethode op een betrouwbare broker? Betaalinformatie online verwerken, zoals Bitcoins verkopen uit wallet, kan voor de nodige onzekerheid en spanningen zorgen. Hierbij zijn zowel de beveiliging van de broker als van de betaalmethode belangrijk. Zorg ervoor dat de broker die je kiest, gereguleerd, vertrouwd en gerespecteerd is.

Betrouwbaar en veilig

PayPal is betrouwbaar en veilig, omdat PayPal werkt met geavanceerde software en encryptie om de rekeningen van gebruikers te beschermen. Paypal werkt met gecodeerde transacties zodat de klant beschermd is. Dit is vergeleken met een bankoverschrijving voordeliger en kun je minder gespannen en zenuwachtig de betaalinformatie verwerken. De kosten van PayPal kunnen echter wel hoger liggen.

Bitcoin naar rekening

Je kunt jouw Bitcoin winst via een betrouwbare broker naar jouw bankrekening laten overschrijven. Stel dat je op een bepaalde uitwisseling gehandeld hebt in Bitcoin en winst hebt gepakt. Je wilt natuurlijk jouw Bitcoin inwisselen voor geld en veilig overschrijven naar jouw bankrekening. Dit is goed en veilig mogelijk met een gereguleerde, betrouwbare en bekende broker in Nederland zoals Bitvavo.

Lage transactiekosten bij Bitvavo

Een van de voordelen van Bitvavo is dat deze broker 0,25% transactie kosten hanteert. Vergeleken met 2 % van andere brokers in Nederland. Verder heb je het voordeel gratis te kunnen registreren voor een account. Hierbij hoef je over de eerste € 1000 geen transactie kosten te betalen. Minder leuk is dat je je account moet verifiëren door een identiteitsbewijs te overleggen.

Dit is voor alle Nederlandse brokers verplicht gesteld die crypto’s en dus ook Bitcoins omzetten in euro. De verplichting komt vanuit de overheid. Na de verificatie kun je via het dashboard van Bitvavo, Bitcoin laten storten. Dit doe je vanuit de wallet waar je Bitcoin nu opgeslagen is. Door dit over te schrijven naar Bitvavo, kun je het omwisselen naar euro’s. En deze euro’s overschrijven met een van de acht ondersteunde betaalmethoden van Bitvavo. Uit ervaring blijkt dat SEPA Instant het snelst werkt.

Jouw Bitcoin omzetten in Euro’s? Dit kan het beste bij de Nederlandse Crypto Exchange Bitvavo. Daar kun je tegen zeer lage kosten jouw Bitcoin verkopen voor euro’s

Bitcoin opnemen

Door je Bitcoin te storten op een betrouwbare broker zoals Bitvavo, kun je de Bitcoin naar euro uitbetalen. Dit betekent dat je een bepaalde hoeveelheid aan Bitcoin verkoopt om zo euro’s voor terug te krijgen. Deze kun je dan overschrijven op je bankrekening. Dat betekent dat je je bankrekeningnummer moet opgeven op je Bitvavo account of van de broker. En deze moet je verifiëren. Hierbij is het belangrijk dat de naam van de bankrekening hetzelfde is als de naam waarmee je de account hebt geverifieerd.

iDEAL of SEPA

Op Bitvavo kun je je bankrekening verifiëren met een iDEAL betaling. Na de verificatie kun je gemakkelijk en eenvoudig met Bitvavo jouw Bitcoins opnemen. Het is gebleken uit ervaring dat SEPA Instant het snelst werkt, bijna direct. Terwijl met andere methoden het ongeveer een werkdag kan duren. Op weekeinden en feestdagen worden geen overschrijvingen gedaan.

PayPal

Al met al is duidelijke dat PayPal een gereguleerd bedrijf is dat alleen met andere gereguleerde bedrijven in zee gaat. Om je Bitcoin over te schrijven via PayPal, is veiliger omdat PayPal met geavanceerde software werkt. En de transacties worden gecodeerd. Wel is het zo dat PayPal hogere kosten in rekening brengt dan andere betaalmethoden.

Jouw Bitcoin omzetten in Euro’s? Dit kan het beste bij de Nederlandse Crypto Exchange Bitvavo. Daar kun je tegen zeer lage kosten jouw Bitcoin verkopen voor euro’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!