Crypto.com card

Crypto.com card
Crypto.com Card aanvragen

Crypto.com werd in juni 2016 opgericht door Kris Marszalek, Rafael Melo, Gary Or en Bobby Bao. Met hun eerste muntenaanbod in Monaco (MCO) haalden ze in juni 2017, $ 26,7 miljoen op. Hoewel hun hoofdkantoor in Hong Kong gevestigd is, hebben ze nu een team van ongeveer 700 mensen wereldwijd. Crypto.com heette vroeger Monaco (MCO) maar kreeg de nieuwe naam in juli 2018. Nadat het Crypto.com-domein werd overgenomen.

Pasgeleden hebben ze aangekondigd dat ze 5 miljoen gebruikers over de hele wereld hebben. Crypto.com biedt een scala aan producten en diensten aan zoals een crypto card. Deze is trouwens beschikbaar in de APAC, Canada, EU, UK en US. Wil je meer hierover weten? Lees mee.

Crypto.com card

Crypto.com werkt samen met VISA voor het ontwikkelen van zijn creditcards of beter gezegd debet kaarten, want je moet tegoeden opladen. Je kunt met de Crypto.com Visa Card jouw cryptovaluta in de winkel en online uitgeven. Dat geldt voor elke locatie waar Visa normaal wordt geaccepteerd. Uitgedrukt in cijfers kun je denken aan meer dan 54 miljoen verkooppunten en geldautomaten over de hele wereld.

Verschillende kaarten

Je kunt kiezen uit een reeks verschillende Crypto.com Visa-kaarten. Als je de hoogste cashback wilt verkrijgen en toegang tot andere voordelen, moet je CRO inzetten in de Crypto.com-app. Des te meer CRO je in jouw bezit hebt, hoe hoger het kaartniveau dat je kunt bestellen. Met nog meer voordelen. Dit is uitgevoerd met rebranding van Crypto.com, welke heeft gezorgd voor een thuisbasis. Van hieruit zijn een aantal andere MCO-producten en -diensten ontwikkeld.

Je kunt hierbij denken aan de MCO-wallet-app en het MCO-token. Pasgeleden is Crypto Invest toegevoegd, waarmee eenvoudige crypto-investeringen mogelijk zijn. Andere producten die gepland zijn, zijn onder andere de Crypto Credit. Hiermee kunnen gebruikers een kredietlimiet krijgen op basis van MCO-tokens die als onderpand worden aangehouden.

Verder is het product MCO Private ontwikkeld voor vermogende particulieren dat gespecialiseerde producten en diensten zal aanbieden.

Crypto.com card aanvragen? Dat kan volledig gratis bij Crypto.com

MCO card

Crypto.com maakt gebruik van het MCO-platform om zijn producten te bouwen. Om zo de toegankelijkheids- en bruikbaarheidsproblemen op te lossen waarmee de bredere blockchain-industrie te maken heeft. Hierbij is een van de meeste verwachte producten de MCO Card. Met de MCO Card keert Crypto.com terug naar zijn origineel plan. Het doel hiervan was om een creditcard te koppelen aan cryptocurrency-accounts.

Dit zou gebruikers in staat stellen hun cryptovaluta gemakkelijk te kunnen besteden bij dagelijkse inkopen. Omdat Crypto.com zijn creditcards samen met Visa maakt, kun je op elke plek waar Visa wordt geaccepteerd, betalen. Daarom is bij de rebranding van Crypto.com de MCO-card eigenlijk een MCO Visa-kaart.

Crypto.com card aanvragen? Dat kan volledig gratis bij Crypto.com

MCO Visa Card

Er zijn meerdere mogelijkheden voor een MCO Visa Card aangeboden door Crypto.com. De mogelijkheden variëren van het topmodel Obsidian Black, waarbij je een inzet van 50.000 MCO nodig hebt, tot de basiskaart Midnight Blue, die geen uitzetvereiste heeft. Elk niveau heeft extra voordelen. Zo kun je door de MCO Visa Card te koppelen aan de MCO-wallet, jouw cryptovaluta naadloos uitgeven bij de meer dan 40 miljoen retailers wereldwijd die Visa accepteren.

Je kunt de lijst met voordelen voor kaarthouders vergelijken met die van de beste Visa-rewards-kaarten. Zonder jaarlijkse kosten kunnen gebruikers genieten van het gebruik van een Visa-kaart. Je hebt gratis verzending, je kunt tot 5% cashback op aankopen ontvangen. Bovendien hebben houders van bepaalde kaarten onbeperkte toegang tot de luchthavenlounge.

Extra lidmaatschappen

Verder zijn de kaarten inclusief lidmaatschappen voor Spotify, Netflix en Amazon Prime. Net als een korting van 10% op Expedia- en AirBnB-aankopen. Je kunt als gebruiker ook in het buitenland jouw geld uitgeven en interbancaire wisselkoersen ontvangen. Heel interessant om te noemen is dat je met het Platinum Referral Reward Program de mogelijkheid hebt om een ​​aanmeldingsbonus van maximaal $ 10.000 te ontvangen.

Crypto.com wil uiteindelijk met zijn MCO-platform, samen met VISA probleemloos geldverkeer organiseren. Hierbij kunnen mensen wereldwijd betalen in verschillende valuta. Als je crypto hebt in plaats van fiatgeld, betaal je daarmee. Als je fiatgeld hebt, betaal je hiermee. Het gaat erom dat je kunt betalen en als het nodig is, snel cryptovaluta onderling wisselen.

Of cryptovaluta en fiatgeld onderling omwisselen, zonder lange wegen te hoeven bewandelen. Maar dat je gewoon met je VISA kaart, gemaakt samen met Crypto.com, overal kunt betalen waar VISA geaccepteerd is. En dat je niet alleen met fiatgeld kunt betalen, maar dat je ook in crypto kunt betalen.

Crypto.com card aanvragen? Dat kan volledig gratis bij Crypto.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!