Beste crypto app (2024)

Als je crypto valuta wilt gaan kopen en verkopen kun je dat op verschillende platformen doen. Er zijn tegenwoordig enorm veel handelsplatformen dat het lastig kan worden om een goede te kiezen. Bijna elk platform heeft ook zijn eigen app waarmee je handelsactiviteiten op het platform kunt ondernemen.

Met zo’n app wordt het handelen in cryptovaluta stukken eenvoudiger omdat je niet meer hoeft in te loggen op de uitwisseling of je wallet. Ben je op zoek naar de beste crypto app om te gaan beginnen met handelen in crypto valuta? In dit artikel bespreken we de drie beste platformen en hun bijbehorende crypto apps, en leggen we uit wat de voordelen zijn per platform.

Beste crypto apps van 2024

Iedereen met een beetje interesse in crypto heeft weleens gehoord van BitVavoLitebit of Finst. Dat zijn namelijk een aantal van de beste crypto apps van dit moment. Als je nog niet hebt gehoord van deze crypto apps, dan is het hoog tijd om je er eens in te verdiepen. Je telt tegenwoordig namelijk echt niet meer mee als je niet op een handelsplatform in cryptomunten handelt. Handelen in crypto is namelijk de nieuwe en moderne manier van beleggen, ook al bestaat de Bitcoin als sinds 2009.

De stijgende populariteit van crypto is toch vooral iets van de afgelopen jaren. In maart 2021 behaalde Bitcoin zijn absolute hoogtepunt, toen de munt meer dan 60.000 dollar waard was. Dat is natuurlijk een historisch hoogtepunt te noemen, maar laat je als beginnende cryptohandelaar door alle succesverhalen niet misleiden.

Het lijkt namelijk misschien makkelijk om veel geld te verdienen met cryptohandel, maar het is net zo makkelijk om veel geld te verliezen. Het is belangrijk dat je investering in een cryptomunt altijd een weloverwogen beslissing is. Zorg dus dat je handelt op een veilige manier! Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de beste crypto apps. Wij zetten 3van de beste crypto apps voor je op een rij.

1.) Bitvavo app (Beste crypto app Nederland)

Bitvavo app crypto
Meer informatie over de Bitvavo App

Op dit moment wordt Bitvavo gezien als de beste Nederlandse crypto app. Bij Bitvavo kun je in meer dan 50 cryptomunten en tokens handelen. De interface van de Bitvavo App is heel overzichtelijk en eenvoudig te navigeren voor de beginner.

Als je meer ervaring hebt bevat de interface ook alle tools die een ervaren handelaar nodig kan hebben. Het grootste voordeel is dat de Bitvavo app Nederlands is. De helpdesk en de interface zijn dus Nederlandstalig.

Het platform heeft bovendien een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank. Door een samenwerking met Coinbase Custody International zijn je tegoeden verzekerd, en dankzij de stichting Bitvavo Payments ben je klant beschermd tegen een eventueel faillissement.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van Bitvavo:

 • Bij Bitvavo kun je handelen in meer dan 50 verschillende cryptomunten.
 • Je een offline wallet biedt gratis verzekerde opslag.
 • Automatische rente van 1,2% over Bitcoin.
 • Een lage commissie van maximaal 0,25%.
 • Het plaatsen van limiet orders en stop-loss orders.
 • De trading bot Crypto Hopper om je handelen deels te kunnen automatiseren.
 • Crypto staking diensten waardoor je passief geld kunt verdienen aan je inactieve munten.
 • Gebruiksvriendelijke app, te downloaden voor Android en IOS waarmee je eenvoudig, veilig en makkelijk je wallet kunt bekijken, transacties doen en alerts instellen.

2.) Finst app

Finst
       Meer informatie over de Finst app

De Finst app is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke toepassing die is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren crypto-enthousiastelingen. Met de Finst-app kunnen gebruikers eenvoudig en veilig cryptocurrencies kopen, verkopen en beheren, rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten. De app biedt een intuïtieve interface, real-time marktgegevens en geavanceerde grafieken om gebruikers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Bovendien biedt de app een veilige opslagoplossing voor digitale activa, waarbij de privésleutels van gebruikers volledig versleuteld en beveiligd worden. Met handige functies zoals prijswaarschuwingen en portefeuilletracking stelt de Finst-app gebruikers in staat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en hun cryptocurrency-ervaring te optimaliseren, waar ze ook zijn.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van Finst:

 • Prachtig ontwerp: De Finst-app heeft een fraai ontwerp dat overzichtelijk is en belangrijke informatie duidelijk presenteert.
 • Ruime selectie aan crypto’s: Finst biedt ondersteuning voor diverse digitale valuta’s, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple en meer.
 • Snelle toevoeging van nieuwe crypto’s: Finst voegt snel nieuwe munten en tokens toe na hun initiële muntaanbieding (ICO), waardoor gebruikers mogelijk tegen lagere prijzen kunnen kopen en meer winst op lange termijn kunnen behalen.

3.) LiteBit app

Litebit app
Meer informatie over de Litebit app

LiteBit is het grootste platform van Europa en telt ongeveer 700000 klanten. Ook LiteBit heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft een uitstekende klantenservice.

Hier zijn de belangrijkste voordelen van LiteBit:

 • Het platform is zeer gebruiksvriendelijk.
 • Een aanbod van meer dan 50 verschillende munten.
 • Direct crypto munten kopen met IDEAL zonder eerst een tegoed te storten op het platform.

Uitbetaling gebeurt meestal binnen 1 werkdag.

 • Uitstekende klantenservice via de live chat, telefoon of via social media in het Nederlands.
 • Een gratis online wallet gekoppeld aan je account voor de meeste valuta’s.
 • Met LiteBit credits kun je cryptocurrency kopen zonder transactiekosten.
 • Twee-staps verificatie met de Google Authenticator app.
 • De LiteBit app is eenvoudig te gebruiken en beschikbaar voor Android en IOS met een overzicht van je cryptocurrencies en het laatste crypto nieuws.

Welke crypto app is geschikt voor mij?

Welke crypto app voor jou persoonlijk het beste is, hangt af van wat jij belangrijk vindt en wat past bij jouw beleggersprofiel. Als beginnende handelaar is gebruiksvriendelijkheid en een goede klantenservice erg belangrijk. Veel mensen baseren daarom hierop hun keuze voor de beste crypto app. In dat opzicht staan de apps van Bitvavo en LiteBit daarom hoog aangeschreven omdat ze een Nederlandstalige helpdesk hebben.

Als je een ervaren handelaar bent, stel je weer andere eisen aan een app. Dan worden de hoogte van de transactiekosten en de extra tools die beschikbaar zijn in de app belangrijker.

Hou er tot slot rekening mee dat sommige platforms een inschrijfstop kunnen inlassen wanneer de vraag naar bepaalde cryptovaluta plots toeneemt. Je kunt daarom het beste tijdig een account aanmaken om een transactie te doen wanneer jij dat wil.

Beste Bitcoin app

Wat is de beste Bitcoin app? Een zeer gebruiksvriendelijk platform voor het kopen van Bitcoin in Nederland is Bitvavo. Het is de grootste broker van Nederland met rond de 700.000 klanten. Litebit heeft trouwens in opeenvolgende jaren de Cashcow Award ontvangen voor de beste cryptocurrency broker van Nederland. Zowel in 2020 als in 2019. Bovendien staat het officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Uiteraard kun je bitcoin kopen, app van Litebit ondersteunt meer dan 50 coins, met iDeal.

Je hoeft niet vooraf tegoed te storten op Litebit. Je kunt snel beschikken over de uitbetaling, binnen 1 dag. Voor issues kun je chatten in het Nederlands met de klantvriendelijke klantenservice, bellen of contacten op sociale media. Litebit biedt zijn klanten een online wallet voor opslag van crypto. De transactiekosten zijn relatief hoog tot wel 2% en betalen met iDeal vereist een fee van € 0,42.

Betrouwbaar en veilig is het platform zeker met de tweestapsverificatie van Google Authenticator app. Het werkt zowel op Android als iOS, je hebt een duidelijk overzicht van alle crypto in je wallet en je blijft up-to-date met het nieuws.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!