Instagram likes kopen? Vind hier de beste partijen

Likes krijgen op je Instagram post is heel erg belangrijk. Hoe meer likes een bericht op Instagram krijgt, hoe belangrijker het wordt voor het algoritme van Instagram. Als een post veel likes heeft, dan heeft het veel autoriteit en komt het bij veel mensen langs in de tijdlijn.

Het krijgen van veel likes op je Instagram post kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het organische proces neemt veel tijd en moeite in beslag. Instagram likes kopen is een goede optie om dit proces in een stroomversnelling te brengen. Likes kopen voor Instagram kan, maar er zijn wel een aantal dingen die je moet weten. Daarom deze blog.

Wat zijn likes op Instagram?

Wanneer we een Instagram post zien, dan valt natuurlijk meteen het hartje op waar we op kunnen klikken. Als er op het hartje geklikt wordt, dan wordt deze rood en liken we de post. Met een like geven we eigenlijk een blijk van waardering op de post. We zeggen op die manier tegen de eigenaar van de post dat de content nuttig en waardevol is.

Hoe belangrijk zijn likes op mijn Instagram posts?

Het verkrijgen van zoveel mogelijk likes op je Instagram posts is erg belangrijk. Likes geven een blijk van waardering en dit wil het algoritme van Instagram graag zien. Als een post veel likes krijgt, dan weet het algoritme dat men de content waardeert.

Tevens zijn likes heel belangrijk voor de zichtbaarheid die je krijgt. Gebruikers van Instagram krijgen allemaal een gepersonaliseerde tijdlijn te zien. Deze wordt bepaald door het algoritme van Instagram. Deze weet door jou scrolgedrag namelijk wat jij interessant vindt.

Heeft een post veel likes, dan komt deze bij veel meer mensen langs in de tijdlijn. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de post meer likes krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat ook het aantal Instagram volgers toe gaat nemen. Het kopen van Instagram likes zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van je posts veel sneller gaat, dan wanneer je het organisch probeert.

Koop niet te veel likes in één keer

Het is misschien heel verleidelijk. De prijs valt mee en je kunt in één keer heel veel likes kopen voor je post. Wanneer je nog niet heel veel content op je pagina hebt staan, dan krijg je ook nog geen vele duizenden likes. Zien mensen ineens bizar veel likes bij een post, dan vertrouwen ze het vaak niet en verlaten ze de pagina.

Het is dus belangrijk om dit geleidelijk te doen. Als eerste moet je content gaan maken op Instagram. Foto’s en video’s uploaden en dit blijven doen. Wanneer je al redelijk wat content op je pagina hebt, dan kun je ervoor kiezen om de eerste likes te kopen. Op het begin kun je bijvoorbeeld 20 likes kopen voor Instagram.

Wanneer de pagina groeit en je krijgt ook meer organische likes, dan kun je bijvoorbeeld 50 likes kopen voor Instagram. Dit geeft op een gegeven moment een sneeuwbaleffect. Als je veel content, likes en volgers hebt, dan kun je er op den duur gerust 1000 tegelijk kopen.

Instagram likes kopen Nederlands

Wanneer je likes gaat kopen voor Instagram, dan moeten deze wel relevant zijn. Als jij bijvoorbeeld een pagina hebt die zich eigenlijk alleen in de Nederlandse markt bevindt, dan moet het niet zo zijn dat je allemaal buitenlandse likes krijgt. Mensen kijken regelmatig wat voor een soort mensen bepaalde posts liken.

Daarom kun je ook Nederlandse likes kopen. De likes die jij op je foto of video krijgt hebben allemaal Nederlandse namen. Dit geeft mensen die bij jouw post terecht komen een extra stukje vertrouwen. Ze zien een Nederlandstalige pagina met Nederlandse likes. Dit voelt vertrouwd aan en deze mensen liken dan je post sneller. Ook gaan ze op die manier sneller over tot het volgen van je pagina.

Wat doet het algoritme met de likes

Alle zoekmachines en sociale netwerken maken gebruik van algoritmes. Dit algoritme is dag in, dag uit bezig met het analyseren van alle content die gedeeld wordt op Instagram. Dit algoritme bepaalt voor iedere gebruiker wat hij of zij in haar tijdlijn te zien krijgt. Als je goed oplet, dan zie je vaak dingen in je tijdlijn terug, waar je eerder op gezocht hebt.

Het algoritme bepaalt ook voor Instagram welke foto’s en video’s het hoogste ranken. Hierbij zijn likes een belangrijke pijler die niet mag ontbreken. Als het algoritme van Instagram ziet dat een post veel likes heeft, dan betekent dit automatisch dat de post waardevol is.

Wel is het zo dat het algoritme niet alleen naar de likes kijkt. De content wordt pas waardevol, wanneer het totaalpakketje klopt. Hierbij zijn volgers van je pagina en het aantal views dat je voorgaande content gekregen heeft ook belangrijk.

Daarnaast moet je bij de post ook niet vergeten goede metadata toe te voegen en de juiste hashtags gebruiken. Dit complete pakketje bepaalt of jouw post goed gaat ranken of niet.

Waar koop ik Instagram likes?

Als je aan Google vraagt waar je Instagram likes kunt kopen, dan krijg je natuurlijk ontelbare mogelijkheden. Dit is best lastig, want je weet nooit zeker of je goede Instagram likes koopt. Sommige partijen zeggen nog beter te zijn dan de andere, maar hoe weet jij of dit zo is?

Daarom hebben wij de proef op de som genomen en hebben we verschillende aanbieders van Instagram likes kopen bekeken. We hebben ze goed bekeken en geprobeerd. Dit heeft er voor gezorgd dat wij onze eigen top 3 hebben samengesteld. Deze partijen handelen professioneel en zijn 100% betrouwbaar.

LikeFabriek

Deze partij zijn we erg over te spreken. Wanneer je op de website komt van LikeFabriek.nl, dan zie je een professionele website met wat speelse elementen. Voor de website is echt moeite gedaan en hij is vooral erg overzichtelijk. De klantreviews weerspiegelen heel duidelijk wat andere mensen van deze partij vinden.

Je kunt bij de LikeFabriek meerdere pakketten kiezen. Je kunt beginnen met 100 likes te kopen, maar je kunt ook vele tienduizenden likes tegelijk kopen. De grote aantallen zijn natuurlijk voor de pagina’s die al heel veel volgers en likes hebben.

SnelleVolgers

SnelleVolgers.nl is een partij die we al snel tegenkwamen. Hij kwam al snel bovendrijven en ook deze partij is erg betrouwbaar. Wanneer we naar de website kijken, dan zien we ook hier weer een betrouwbare website die ook weer wat speelse elementen heeft.

Qua het kopen van Instagram likes werkt het eigenlijk hetzelfde. Je kunt ook bij SnelleVolgers kiezen uit verschillende pakketten qua grootte. Bij SnelleVolgers hebben we ervaren dat je kwaliteit likes krijgt. Geen wildvreemde, gekke accounts, maar echte likes van echte mensen.

FollowFactory

De laatste die niet mag ontbreken in ons overzicht is FollowFactory.nl. FollowFactory is een partij die heel goed hun best gedaan hebben voor een mooie, professionele website die vertrouwen uitstraalt. Als je op deze site komt, dan zie je meteen dat men erg druk geweest is met het maken van een mooie, overzichtelijke website.

Bij FollowFactory wordt een heel duidelijk onderscheid gemaakt tussen algemene likes en Nederlandse likes. Je kunt hier dus specifiek voor Nederlandse likes kiezen. Een nadeel is wel dat Nederlandse likes kopen voor Instagram duurder is, dan algemene likes kopen. De kwaliteit is ook hier weer erg goed.

Veel gestelde vragen

Over het kopen van Instagram likes bestaan een aantal veel gestelde vragen. Deze vind je samen met de antwoorden hieronder.

Kan men zien dat ik likes gekocht heb?
Nee, wanneer je goede likes hebt zal niemand kunnen zien dat deze likes gekocht zijn. Je hebt betrouwbare likes die vertrouwen wekken bij andere bezoekers van je pagina.

Hoe snel zie ik de likes?
Wanneer de betaling afgerond is, dan worden de likes op de gekozen post normaal binnen enkele minuten zichtbaar. In sommige gevallen kan het tot 24 uur duren. Zorg wel dat je post altijd op openbaar staat.

Is Instagram likes kopen legaal?
Ja, het kopen van Instagram likes mag. Het gaat wel tegen de algemene voorwaarden van Instagram in, dus zorg er wel voor dat je het rustig opbouwt.

Hoe kan ik mijn bereik nog meer vergroten?
Het beste wat je kunt doen, om je bereik te vergroten dat is elke dag goede content maken. Unieke content die niemand anders maakt met de juiste metadata. Daarnaast is het erg belangrijk dat je account actief blijft. Instagram verwijdert inactieve accounts.

Kan ik zakelijk Instagram likes kopen?
Hierop is het antwoord nee. Sinds 2020 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) besloten dat het kopen van likes, followers en views bestempeld wordt als oneerlijke handelspraktijken. Dit heeft er in geresulteerd dat zakelijk aanschaffen van likes verboden is.

 

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!