Timewarp Nijmegen | Der op uut in Nimwege

Een tietje geleeje schreef ik wa over mien nieuwe GoPro. Die camera ken iets nieuws, se noeme ut Timewarp. Das een nieuwe functie waarmee je segma een Timelapse ken maken maar dan ook gewoon ken bewegen dermee. Gekkehuus is ut met al die nije technologie. Ik ging er de letste dagen op uut want veul te doen was er nie met corona. Iedereen mot binnen blieve en pase was so saai dus besloot ik ma effe een luggie te scheppen en door de stad te banjere. Ik heb daarna nog wat ouwe drone beelden uut ut vat getrokke en alles geknipt en geplekt. Een bietje knupkes sitten drukken tot je een ons weeg eg waar. Hep er ook meteen maar een gesellig musiekske onder geplekt. Al met al was ut gewoon kei herd werreke kan ik je segge.

Nondeju.

Et git allemaal wel vrij hert, dus niet te veel lopen te nuile – das slecht veur je rikketik. Al mot ik kruupe ging net effe wa te langsaam voor dese beelden dus ik hoop da jullie dese herrie tog een bietje kenne waardere. Op versoek kom ik wel ff een trage bejaardevideo moaken bij je thuus. Plekken we daar wel een mooi musiekje onder.

Hejje selluf ergens nog een andere mooi plekske in Nimwege welke ik nie kan misse in de volgende video, laat het dan effe weten in de nuil berichten hieronder. Dan kiek ik later wel of ik nog erregus een gaatje heb om langs te komme.

Hajje.


Krieg je selluf ook heemaal geen genoeg van Nimwege nie dan hek hieronder nog wa mooi spul staan wat je mogelijk wel leuk vin. Kiek maar ekkes rond.

 1. Prachtige herfst kleuren in en rond Nijmegen
 2. Café 080 – Een echt Nimweegs café op Aruba
 3. Top 5 – De vijf beste Cafés in Nijmegen!
 4. Drone beelden vuurwerkshow Nijmegen
 5. Prachtige drone foto’s van ‘De Oversteek’ Nijmegen

De volgende Nimwege foto of video nie misse nie? Dan is ut misschien wel handig om effe lid te worre fan mien kanale op YouTube en Feesboek.

Tot kiekes.

4 gedachten over “Timewarp Nijmegen | Der op uut in Nimwege”

 1. heel mooi gemaakt heb er echt van genoten ik mis alleen wel brakkenstein en hazenkamp misschien wat voor de volgende keer als tip

  1. Hey Toin,

   Bedankt! Ik ben inderdaad nog niet in Brakkenstein en de Hazenkamp geweest. Nijmegen Oost moet ook nog op het lijstje! IK zal eraan denken wanneer ik er weer op uit ga voor nieuwe beelden.

  1. Hi Ans,

   Ik wissel het een beetje af, soms rustig, soms wat sneller en flitsender. De volgende video gaat weer vol staan met mooie, rustgevende beelden van Nijmegen. En bijbehorende muziek natuurlijk. Beloofd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!