The Printing House Poshtel in Bangkok

Wat is het ultieme valentijns kado? Samen op het vliegtuig stappen natuurlijk! Na een lange vliegreis op valentijns dag kwamen we via Moskou aan in Bangkok. Het eerste deel van onze reisroute door zuid-oost Azië gaat beginnen en we zijn alvast warm ontvangen bij The Printing House Poshtel. ‘Happy Valentine’s day, sir!’. En we werden direct verzorgd met een lekker maar mierzoet welkomst drankje in de lobby.

Vliegen met Aeroflot op valentijnsdag
Vliegen met Aeroflot op valentijnsdag

De Privé kamer van The Printing House Poshtel

We wisten natuurlijk door de vele reviews al wel dat dit hostel / hotel alles op orde had maar toch voelt het goed als je het zelf ook meteen merkt en ziet. Het kamertje is strak opgemaakt, super schoon en van alle gemakken voorzien. Modern met een goede pas gerenoveerde doucheruimte. Super chill als iets er écht uitziet zoals de foto’s die je eerder tijdens het boeken hebt gezien! Dat wil nog wel eens anders zijn namelijk.

The Printing House Poshtel, onze schattige privé kamer
The Printing House Poshtel, onze schattige privé kamer
De badkamer was super schoon, zoals het hoort
De badkamer was super schoon, zoals het hoort

Skybar en dakterras

Een leuke extra van The Printing House Poshtel is dat het een eigen dakterras heeft. Je kan er eten met uitzicht op de stad en 1 verdieping hoger is zelfs een soort van Skybar (Genaamd The Press Skybar) voor lekkere cocktails en drankjes. Daarover later meer!

Het ontbijt is onbegrepen (en van goede kwaliteit)

Je kan de hele dag gratis koffie, thee en koekjes pakken en ook het ontbijt is inbegrepen in de prijs. De tijden zijn ruim, je kan van 7 tot maarliefst 11 uur terecht voor je ontbijt! Ze houden dus ook rekening met de mensen die graag even een nachtje doorzakken in Bangkok.

Het ontbijt is ook geen zelf-service, neen! Bij The Printing House Poshtel word je gewoon bediend zoals in een echt restaurant. Ga er lekker voor zitten, want de keuze is enorm en het eten is heerlijk. We starten vandaag met een American breakfast (lekker vertrouwd). Morgen gaan we voor de Aziatische variant. Smakelijk!

Toplocatie om te fietsen en vlakbij Khao San Road

De volgende ochtend gaan we even lekker fietsen in Bangkok! Ook dat is namelijk gratis bij The Printing House Poshtel. Fietsen zijn voor 3 uur per keer gratis te lenen, perfect voor een ochtendje dus. Enkelede bezienswaardighen en de beroemde Khao San Road ligt op een steenworp afstand van het hostel dus er is genoeg te zien. Tot de volgende blog!

(blog geschreven vanaf mijn telefoon, alvast sorry voor de spelvoutjes).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!