Moc Chau

Moc Chau is een provincie die je ongetwijfeld mag kiezen als vakantiebestemmingen. Het is koel hier waardoor je helemaal niet moe wordt van het bewandelen. In Moc Chau kun je thee hellingen en etnische dorpen bezoeken. Wil je weg van het warme klimaat dan kun je naar Moc Chau gaan, omdat het hier zelfs in de zomer 20 graden Celsius is. Moc Chau is het beste plaats om naar toe te gaan als je drukte wilt vermijden. Je kunt hier genieten van de natuurschoonheden die jou volle rust geven. De culturele charmes van het land brengen je ver in gedachten.

Mooiste Moc Chau bezienswaardigheden

De mooiste bezienswaardigheden vind je in Moc Chau. In het Ang dorp kun je picknicken in het dennenbos. Moc Chau bezit over het grootste en mooiste dennenbos. Het voelt aan alsof je in een park bent met veel natuur eromheen. In Vietnam vind je de beste groene en zwarte thee, zeker de moeite waard om heuvels met theeboom rijen te bewandelen. Vergeet niet om jouw fototoestel mee te nemen. De pruimen paradijs is ook een van de mooiste pruimen paradijs in Moc Chau. Je kunt lopen door de pruimenbomen met bloeiende pruimenbloemen, een paradijs wit als wolken. Er wordt zelfs een pruimen festival gehouden wanneer de pruimen rijp zijn. 

Wat te doen in Moc Chau?

Wat is er te doen in Moc Chau? Er is heel wat te doen in Moc Chau. Je zult je nooit vervelen en je leert er ook wat bij. Moc Chau Plateau is de beste locatie voor het planten van thee, veeteelt en andere landbouw. In het dorp Hua Tat vind je een kleine mooie gemeenschap met veel cultuur, adembenemende landschap en poëtisch wandelpad. Vind je het leuk in de natuur? Je kunt een wandeling maken naar de top van de Pha Luong berg. Deze berg symboliseert de zware ontberingen van mensen om dergelijke moeilijkheden te overwinnen. Er is ook een beroemd gedicht hierover geschreven door een soldaat dichter.

Activiteiten Moc Chau

Een bezoek aan Moc Chau betekent dat je ook mee kunt doen aan de activiteiten. De On Village’s Five Caves is het dromerige plateau van Moc Chau. Hier kun je de schoonheid van het  natuur bewonderen. De grotten is ook iets die je niet makkelijk overal ziet, het zijn er vijf. De vijf grotten van On Village zijn gehecht aan de oosterse filosofie van vijf natuurlijke basiselementen metaal, hout, water, vuur en aarde. Het pad om deze caves te bereiken is niet gemakkelijk, maar zeker wel de moeite waard. In het dorp Ang wonen er Thaise mensen in hun traditionele paalwoningen. Ze dragen hun eigen kostuums en voeren af en toe zang-, dans- en volksspelletjes waaraan jij ook mag meedoen. Wat is er te doen in Moc Chau in regen? Kun je geen wandeling meer maken vanwege het weer? Geen probleem, je kunt dan genieten van hun heerlijk eten zoals: can wine, com lam, gegrilde vis, gerookt vlees en groenten. 

In Moc Chau kun je heel veel zien en meemaken. Het volk is vriendelijk en begeleid jou graag. Ook hun verrukkelijk eten moeten we niet vergeten. De Moc Chau bezienswaardigheden zijn super leuk. Moc Chau is bekend vanwege zijn Tea hills, het is gemarkeerd als een toeristische bestemming. In sommige dorpen kun je bijna van alles in een keer bezichtigen net als in Hua Tat. Hier krijg je de kans om van bijna alles te genieten in een reis zoals cultuur, trektocht naar dennenbossen, praktische lessen en etnisch handwerk. In Moc Chau kun je heel vredig bewandelen met een prettig sfeer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!