Malediven inspiratie | Wegdromen bij Sun Aqua Vilu Reef

De Malediven hebben een speciaal plekje in ons hart gekregen. Het is er onwerkelijk prachtig en we hebben het geluk gehad er tien dagen te hebben kunnen verblijven, zoals te lezen in één van onze meest uitgebreide Malediven inspiratie blogs ooit: Canareef – een prachtig en betaalbaar 4* privé resort op de Malediven. Het is dan ook niet gek dat we af en toe terugdenken aan die mooie tijd op dat prachtige eiland.

Malediven Inspiratie
Malediven inspiratie

Maar er zijn natuurlijk veel meer prachtige eilanden met resorts op de Malediven – en dat bewijst deze geweldige 4k video maar weer eens. Lees het verhaal bij de honeymoon video van JJ Adventures hieronder, en geniet vervolgens van de prachtige beelden.

Nadat we onze huwelijksreis hadden doorgebracht in Bora Bora, Frans-Polynesië, wisten we dat de Malediven-eilanden ook bovenaan onze reis-bucketlist moesten staan. Onze liefde voor tropische en exotische eilanden heeft ons zeker geïnspireerd om groots te dromen en eraan te werken onze weg naar deze dromerige, luxueuze plek te vinden. Nou, dromen komen uit! We waren gezegend dat we acht glorieuze dagen hebben doorgebracht in Sun Aqua Vilu Reef, een resort met uitgebreide koraalriffen, een ongeëvenaarde onderwaterwereld, een wit zandstrand, bungalows boven het water en eersteklas gastvrijheid waar we echt onder de indruk van waren. Hier is een video gefilmd in 4K, met de prachtige bezienswaardigheden en unieke ervaringen die we zeker nog vele decennia zullen koesteren.

Malediven inspiratie compleet

Vanzelfsprekend is het eerste wat je denkt bij zo’n video is oké, dáár wil ik naartoe! Je begint al weg te dromen en ziet jezelf al helemaal liggen op dat strand of bij je privé villa. IK zal je vast verklappen: het kost wat, maar dan heb je ook wat. Voor een strandvilla betaal je ongeveer 300 euro per nacht (in het laagseizoen). Voor een echte reef-watervilla zit je al snel aan de 400 euro per nacht tot wel 1000 euro per nacht. Ultra all inclusive natuurlijk, dat dan weer wel. Dit zijn overigens wel de standaardprijzen, misschien heb je met een beetje geluk zo nu en dan een leuke aanbieding.

Ben je nieuwsgierig en wil je zelf eens de prijzen controleren op jouw specifieke data? Klik dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!