Kun je met crypto betalen op reis?

Eenmaal op stap op reis, moet je er wel voor zorgen dat er voldoende middelen beschikbaar zijn. Je weet immers nooit wanneer er zich een noodsituatie voordat of dat je gewoon een leuke aankoop wil verrichten. Een creditcard is de meest gangbare manier om te betalen op reis, maar wordt langzaam maar zeker ook overgestapt naar crypto. Ook die biedt namelijk ook veel van de voordelen die zo een creditcard biedt.

En waar gaat de reis naartoe?

Het is goed om eerst na te gaan of gebruik van crypto bij de vakantiebestemming wel is toegestaan. Er zijn namelijk tal van landen waar er strenge regels gelden voor op het gebied van crypto. Indien de reis naar zo een land gaat, kan crypto misschien gebruikt worden voor het boeken van de vakantie en het verrichten van betalingen vooraf. Het is dan mogelijk om de crypto dan vooraf om te zetten in euro’s en daarmee de betalingen te verrichten tijdens de reis. Zo kan er altijd gebruik gemaakt worden van de crypto, ongeacht de reisbestemming. Zelfs wanneer er wel crypto wordt geaccepteerd, kan het nooit kwaad om een geldbedrag in contanten op zak te hebben. Handig voor het verrichten van kleine aankopen of de taxi mee te betalen of misschien te investeren in de Cardano voorspelling 2025.

Maak gebruik van apps die de verschillende locaties weergeven

Niet elke plek zal namelijk crypto accepteren en zijn er apps te downloaden waarmee in een oogopslag te zien is waar bij jou in de omgeving er met crypto betaald kan worden. Vergeet ook zelfs op vakantie niet om de koersverwachting XRP in de gaten te houden. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de actuele situatie op de markt, maar kan er gelijk ook op worden ingespeeld. Zorg er ook altijd voor dat je wat geld in contanten ter beschikking hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!