Koh Chang

Bezienswaardigheden Koh Chang

Koh Chang is gelegen aan het oostelijk deel van het Golf van Thailand, niet ver in afstand van de kust van Cambodja. Naarmate Koh Chang wordt genaderd, zullen er magnifieke stranden in zicht staan. Koh Chang ervaart geen gebrek aan stranden, het staat in feite bekend voor zijn geweldige stranden. Het reden achter dat is vrijwel simpel. Koh Chang heeft geen normale stranden, in tegendeel stranden direct gehaald uit onze mooiste dromen. Deze stranden bestaan uit poederig wit zand, wat voor een comfortabele ervaring zorgt.

Vanuit deze stranden, zijn er magische uitzichten te beleven over het glorieuze kristal heldere water met rustgevende golven. Alles creëert gezamenlijk een paradijselijke ambiance. Verder bestaan er leuke vis dorpen in diepere gebieden van Koh Chang, waar het leven van het lokale bewoners kan worden meegeleefd. Er bestaan tal van andere Koh Chang bezienswaardigheden, gereed u leven met gezelschap te veroveren. Wordt u interesse opgewekt? Dan zult u zeker meer moeten weten over Koh Chang.

Mooiste Koh Chang bezienswaardigheden

Voor mensen die constant verlangen naar de sensatie van het leven, roept het Tree Top Adventure park hun naam op. Zodra die oproep is beantwoord, heeft Tree Top Adventure Park een activiteit in petto die echt opwinding zal veroorzaken in elke cel van het lichaam. Mensen die zich ooit hebben afgevraagd hoe het voelde om als Tarzan te zijn, zullen de kans krijgen om die eerste hand te ervaren, door van boom naar boom te slingeren, door een levendige jungle. Dit is speciaal bedoeld voor mensen die hun grenzen proberen te doorbreken, om nieuwere hoogten van het leven te verkennen, vanuit hun comfortzone. Wat is een betere manier om te beginnen dan van boom naar boom te slingeren in de leuke jungle van Koh Chang?

Ben Salak Phet is een traditioneel dorp, grotendeels onaangetast door de moderne wereld, met behoud van de meeste majestueuze esthetiek uit het verleden. De meeste reisbestemmingen zijn meestal altijd overbevolkt door toeristen, wat in wezen de elementen wegneemt die ze speciaal maakten. Daarom is het altijd een genot om een plek tegen te komen die grotendeels onbeïnvloed is, zoals Ben Salak Phet. Een bestemming die niet overvol is, maar mensen op hun beurt een levendig beeld geeft van hoe Thailand vroeger was. Veel mensen verlangen ernaar om zo’n authenticiteit en rauwheid te ervaren.

Wat te doen in Koh Chang

Wat is er te doen in Koh Chang, behalve samenleven met de lokale bevolking in authentieke dorpjes en slingeren over bomen? Dat is een lijst die te lang is om op te schrijven, wat een uitstekend probleem is om te hebben. Maar we beginnen met het binnenland van Koh Chang dat bestaat uit glorieuze oerwouden en hoge bergen, naast watervallen. De watervallen van Koh Chang zijn echt een lust voor het oog, met Nam Tok Than Mayom als de meest bezochte. Deze watervallen zijn relatief gemakkelijk te bereiken, met twee primaire methoden, afhankelijk van het gewenste gemak. U kunt een scooter huren, of deze bestemmingen zijn zelfs te voet bereikbaar.

Activiteiten Koh Chang

Onder de vele beschikbare activiteiten op Koh Chang, is duiken er een die je niet mag missen. De oceaan staat erom bekend verschillende mysterieuze, naast verbluffend majestueuze levende wezens te huisvesten, met koraalriffen die ongetwijfeld iedereen de adem zullen benemen. Door te duiken kan de glorieuze onderwaterwereld van Koh Chang worden verkend, aangezien er tal van uitstekende duikplekken beschikbaar zijn om te gebruiken. Dwalen door kristalhelder water naast magische levende wezens is een kans die je niet mag missen. Wat te doen in Koh Chang met regen, dat wordt vaak afgevraagd. De meest ideale tijd om te bezoeken is van november tot februari.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!