Iconomi.com

Als cryptohandelaar zul je een paar keer stukken over Iconomi zijn tegengekomen bij het doornemen van het cryptonieuws. Voor nu is ICONOMI een redelijk nieuw platform dat nog in ontwikkeling is. De makers achter het platform hebben wel grote plannen die zij binnenkort kunnen lanceren. Zij hebben in ieder geval wel aangegeven wat het doel is. ICONOMI wil de ontbrekende schakel vormen tussen de oude en nieuwe economie.

Het bedrijf geeft dit aan als, fund management platform voor de gedecentraliseerde economie. Wellicht een complex concept. Of toch niet?

Registreren bij ICONOMI? Dat kan via deze link.

Een nieuw platform

Op 21 december 2016 werd Het ICONOMI project officieel gelanceerd door medeoprichter Tim Zagar. Het kan zijn dat je het gevoel hebt alsof je deze naam eerder hebt gehoord. Jouw gevoel is goed want Tim was namelijk medeoprichter van Cashila. Dit bedrijf was de eerste bitcoin-onderneming met goedkeuring van de EU-regulator om te worden geregistreerd als financiële instelling.

Zagar zag in dat steeds meer gebruikers in digitale activa wilden investeren. In plaats van de digitale valuta te gebruiken als betaalmiddel. En dit heeft geleid tot de oprichting van ICONOMI. Iconomi is een relatief nieuw platform dat gebruiksvriendelijke diensten wil aanbieden. Vanaf de beginnende investeerder tot de blockchain-expert zullen deze diensten kunnen gebruiken.

Hierbij wordt het mogelijk gemaakt voor iedere investeerder te investeren in digitale aandelen en deze zelf te beheren. Dit platform biedt nog meer aan cryptohandelaren die veel afweten van cryptovaluta en cryptohandel. Met dit platform zullen deze traders eigen investeringsplatformen kunnen opzetten. Iconomi wil als een hub dienstdoen voor verschillende cryptofondsen.

Iconomi noemt dit zijn Open Fund Management platform of het OFM-platform en er wordt nog flink gewerkt aan de opzet hiervan.

Registreren bij ICONOMI? Dat kan via deze link.

ICONOMI-cryptofondsen

ICONOMI zal, wanneer het OFM-platform wordt geopend, zelf verschillende cryptofondsen toevoegen. Hiervan zijn het Coin Traded Fund (CTF) en het Coin Managed Fund (CMF) twee voorbeelden van fondsen die ICONOMI nu al aan het opzetten is. ICONOMI wil met deze fondsen de gewone burger bereiken. ICONOMI wil dat de gewone burger de mogelijkheid krijgt om zijn investering in handen van ICONOMI-experts te geven.

Onder normale omstandigheden hebben alleen bedrijven en grote investeerders de mogelijkheid om mee te doen aan dit soort, door experts gerunde, fondsen. Uniek aan ICONOMI is dat het eerste en nu het enige platform waarop 4 generaties van digitale munten beschikbaar zijn. Bitcoin, altcoins, tokens en Digital Assets Arrays. Bovendien is de ICONOMI-blockchain dat gebaseerd is op de Ethereum technologie, het eerste wereldwijde gedecentraliseerde platform voor het beheer van digitale aandelen.

Registreren bij ICONOMI? Dat kan via deze link.

ICN-tokens en opslag

Je kunt nu al bezitter worden van het ICONOMI ICN-token. Je zult als bezitter van ICN-tokens ook winst ontvangen van de CTF- en CMF-cryptofondsen met dividenduitkering. Als je ook onder de indruk bent van het ICONOMI-project en koersstijgingen verwacht, kun je ook meedoen om in de winsten van het bedrijf te delen. Het is heel gemakkelijk om het ICN-token te kopen met een Binance account.

ICONOMI heeft ook een ICN-wallet op zijn platform gelanceerd. Om gebruik ervan te kunnen maken, zul je eerst een account moeten aanmaken op de officiële website. Echter, je kunt je ICN-tokens ook opslaan in diverse Ethereum wallets. Als je geïnteresseerd en benieuwd bent naar de verrichtingen van ICONOMI, is het advies om de blog en de socials van ICONOMI op de voet te volgen.

Je kunt als een van de eerste genieten van het voordeel van de ontwikkelingen van het platform. En van de cryptofondsen.

Registreren bij ICONOMI? Dat kan via deze link.

De verwachting

ICONOMI heeft mooie plannen voor de toekomst, maar toch kun je niet met alle zekerheid aangeven hoe de toekomst er werkelijk uitziet voor ICONOMI. Nu kun je maar weinig zeggen over een eindproduct omdat het platform nog in volle ontwikkeling is. Feit is dat het team erg ambitieus is. In hun White paper laat het team weten dat zij met het OFM-platform de vermogensbeheerindustrie zal gaan ontwrichten.

Hierbij beheert de gewone burger de fondsen, terwijl zij de rest regelen. Er staat een sterk gespecialiseerd team van experts, van financiële analisten, wiskundigen en cryptocurrency-communicatiespecialisten achter ICONOMI. Daarom wordt het niet als onmogelijk beschouwd dat zij de ontbrekende schakel zullen vormen tussen de oude en nieuwe economie.

Het ICONOMI-project is tenslotte een heel mooi project met veelbelovende vooruitzichten. Nu is het niet mogelijk om het project te beoordelen. Er is in ieder geval vooral gedacht aan de gewone burger. En niet alleen aan de grote investeerders en bedrijven. Dat is een grote plus.

Registreren bij ICONOMI? Dat kan via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!