Hoe Je Het Gevoel van Thuis Behoudt Tijdens het Reizen

Reizen is fantastisch, maar als je langere tijd reist kan het zijn dat je heimwee krijgt. Een van de beste remedies daarvoor is om een gevoel van thuis te behouden als je op reis bent – dat doe je zo:

Veel Spraakberichten

Gesproken berichten zijn net zo goed als belletjes, maar je kunt ze houden, wat betekent dat ze een geweldige manier zijn om heimwee af te weren en je dichter bij vrienden en familie te voelen als je op reis bent – vooral als je geen signaal hebt. Zelfs als je een signaal hebt, kunnen tijdzones en andere zaken je belschema’s in de war schoppen en het lastig of zelfs onmogelijk maken om in contact te blijven met degenen waarvan je houdt. Wanneer jij je een beetje down en vermoeid voelt van al het reizen, zal het horen van de stem van een geliefde vaak helpen.

Behoud Je Cultuur

Er is een belangrijk onderdeel van de 21e-eeuwse culturele identiteit die veel mensen niet herkennen als een krachtige culturele troost: memes. Ze zijn vooral populair bij jonge mensen, maar spannen over elke generatie heen, zolang ze maar digitaal geletterd zijn. Sociale mediagroepen zijn geweldig om in contact te blijven met dergelijke actuele cultuur en, waar je ook bent, je zult waarschijnlijk het gevoel voor humor van je eigen land missen.

Het volgen van je sportteams is een andere goede manier om de belangrijke zaken van thuis in de gaten te houden. Het is tegenwoordig gemakkelijk om de scores te volgen met Twitter, maar ook met speciale voetbalwebsites. Echter, het kijken naar wedstrijden of wedstrijden kan een ander probleem zijn als je op reis bent. Je kunt kijken of er gratis streams zijn, maar deze zullen vaak op illegale sites staan die je computer kunnen besmetten en de kijkervaring kunnen verpesten. Het is de moeite waard om sites zoals Unibet te checken om te zien of ze jouw gekozen sportteam streamen – goksites zijn een geweldige oplossing voor streamingproblemen omdat je vaak gewoon een kleine weddenschap kan plaatsen en je wedstrijd kan bekijken – als je verliest, heb je enkel betaald om naar de wedstrijd te kijken!

Eten is een ander essentieel onderdeel van de cultuur – als je met weinige bagage reist heb je waarschijnlijk niet veel ruimte om snacks van thuis mee te nemen. Het is echter mogelijk dat je wat winkels vindt die soortgelijke producten verkopen. Als je toegang hebt tot een keuken, kan je proberen een aantal delicatessen uit eigen land te koken – er moeten gerechten zijn die geen super gelokaliseerde ingrediënten vereisen.

Pakketten

Pakketten van thuis zijn een andere geweldige manier om die smaak van thuis te proeven. De kosten voor internationale verzending zullen je dierbaren waarschijnlijk graag dekken om je een gelukkig gevoel te geven. Het is ook een geweldige manier om (niet-bederfelijke) voedingsmiddelen te krijgen die je mist, evenals ansichtkaarten en gepersonaliseerde berichten die aanvoelen als een dikke knuffel als je ze leest. Pakketten zijn geweldig, want zodra je de doos hebt geleegd, kun je hem vullen met dingen die je leuk vindt van het land waar je verblijft en hem meteen terugsturen, waardoor er een uitwisseling van betekenis ontstaat met emotionele waarde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!