Flying Blue & American Express | Sparen voor extra’s & korting

KLM is niet de eerste maatschappij waar je aan denkt bij goedkoop vliegen. Toch zijn er enkele slimme manieren waardoor je veel geld kunt besparen op vliegtickets van KLM. Wie het loyaliteitsprogramma van Flying Blue gebruikt en combineert met een creditcard van American Express kan sparen voor flinke kortingen, gratis bagage, voorrang op de luchthavens, luxe lounge toegang en zelfs gratis vliegtickets.

American Express -  Flying Blue KLM

Waarom Flying Blue en KLM?

Normaal gesproken kost het veel tijd en geld voordat loyaliteitsprogramma’s als Flying Blue echt interessant worden. Je zal je miles moeten opsparen. Hoe langer je vlucht, hoe meer miles. Daar komt bij dat soms een andere vlucht van een prijsvechter net een paar tientjes goedkoper is en je ergens anders boekt. Laat je niet voor de gek gouden! Denk er goed over na want waarschijnlijk spaar je bij prijsvechters geen miles, krijg je geen voordelen, is drank niet inbegrepen in je vlucht en vliegen ze niet zoals KLM grotendeels op duurzame biobrandstoffen. Ook is het gewoon prettig om met KLM te vliegen. Het is een fijne maatschappij waarbij je net dat beetje extra aandacht krijgt, goede drankjes zijn inbegrepen in de prijs en het personeel in de meeste gevallen Nederlands spreekt.

American Express -  Flying Blue

American Express – Flying Blue

Maargoed, genoeg over KLM. Je uiteindelijke doel is is gewoon sparen en besparen. Je kan ervoor kiezen om zelf naar de website van Flying Blue te gaan, maar dan krijg je niet de extra referral korting en miles bonus. Registreer je via het referral programma van American Express – Flying Blue dan krijg je direct 100% korting op het eerste jaar (t.w.v. 75 euro) en maarliefst 20.000 Flying Blue miles cadeau. 20.000 miles is een mooie basis om verder op te sparen!

Elke aankoop die je met de American Express kaart doet is vervolgens verzekerd tegen schade en diefstal. Ook ben je beschermd tegen fraude en ga je daarnaast verzekerd op reis met de reisongevallen-verzekering indien je de reis met je kaart hebt betaalt. Dát zijn nog eens mooie extra’s!

Zowel zakelijk als particulier aantrekkelijk

Natuurlijk gaat het sparen erg snel als je regelmatig zakelijk vliegt. Toch heeft het ook absoluut voordelen als particulier, zelfs als je maar een paar keer per jaar vliegt. Met enkele vluchten spaar je met de 20.000 miles bonus al snel leuke kortingen bij elkaar, krijg je meer beenruimte of reist je koffer gratis mee.

Meer reistips?

Of je nu op zoek bent naar reisinspiratiereistips of prachtige reisroutes, we hebben op deze website veel mooie en informatieve blogs geschreven die ervoor kunnen zorgen dat je de ultieme vakantie-ervaring hebt. Neem eens een kijkje en blader door onze archieven!

Dit artikel is geschreven in opdracht van een partner met links naar de desbetreffende website(s). Ik vind het belangrijk om hier eerlijk en transparant over te zijn naar mijn lezers. Partner bijdragen zorgen ervoor dat ik deze website -grotendeels reclame vrij- online kan houden. Vanzelfsprekend plaats ik uitsluitend links waar ik persoonlijk ook achter sta! Ik spaar al jaren miles via Flying Blue en kan dit alleen maar aanraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!