Bitcoin kopen met de BLOX (weareblox) App – zelfs je moeder kan het ???

Kinderlijk eenvoudig bitcoin kopen met BLOX

De in Nederland gevestigde BLOX (weareblox) app gaat de crypto wereld veroveren. De app maakt het handelen in crypto zo gemakkelijk, dat zelfs je moeder (of oma) ermee overweg kan. Het is natuurlijk nogal een rigoureus statement, dat een beginnende crypto trading app de wereld gaat veroveren en mogelijk zelfs Binance, de grootste exchange ter wereld, weet te verslaan. Zo ver is BLOX natuurlijk nog lang niet. De potentie daarentegen is er in ieder geval wel, en ik zal je proberen uit te leggen waarom.


PROMO CODE: Gebruik de promo code ‘DESTIFT‘ bij je registratie in de App en krijg € 5,- gratis tegoed om de App mee te testen!


Waarom BLOX? Wat maakt BLOX zo speciaal?

Crypto freaks kennen het vast wel: op een feestje of verjaardag aan je familie of vrienden proberen uit te leggen wat bitcoin is, en hoe je erin handelt. Waar te beginnen, en het moeten begrijpen van ‘de blockchain’. Maar wat is blockchain nu eigenlijk? En wat zijn BTC receiving addresses, private keys, TXid’s, hashes, gas en mining fees? Drie-kwart van de luisteraars op de verjaardag is inmiddels alweer afgehaakt. Hou-doe.

De hele wereld op de blockchain

BLOX doet het net even anders. De ontwikkelaars hebben zichtbaar goed nagedacht over massale adoptie. Wat is er nodig om de hele wereld ‘op de blockchain’ en in de crypto handel te krijgen? Het antwoord is simpel: gebruiksgemak. Een nieuwe gebruiker stapt namelijk niet in de crypto handel om alles te begrijpen. Men wil er gewoon eens mee spelen, lekker speculeren en geld verdienen. That’s it! Een stukje mee plukken van de gouden berg genaamd bitcoin. Dát is wat men wil.

BLOX is een complexe exchange verwerkt in een simpele App

De App is zo kinderlijk eenvoudig ontworpen dat zelfs je moeder ermee overweg kan, écht waar. BLOX fungeert als een soort exchange en trading App, vergelijkbaar met Binance. Het grote verschil zit hem in de complexiteit. Bij een ‘simpele’ blockchain transactie komt namelijk een hoop kijken. De BLOX App zorgt er simpelweg voor dat je dit helemaal niet ziet en ook niet hoeft te begrijpen. Je registreert eenvoudig een account via social logins, drukt op de knop: ‘kopen’, even afrekenen met je eigen mobiele bankieren App en there you go: binnen één minuut heb je een paar tientjes bitcoin in je digitale portemonnee. Een jaar of 2 geleden was dit een utopie, maar de ontwikkeling in de crypto wereld gaat razendsnel. BLOX is daar het levende bewijs van.

Waar download ik de BLOX Trading App?

De app is inmiddels al een paar weken uit en is in Nederland en België gratis te downloaden in de App stores van Apple en Google, zie de download knoppen hieronder. Ik zou zeggen probeer het eens, je kan namelijk al traden vanaf één euro en met de PROMO code ‘DESTIFT‘ krijg je de eerste 5 euro gratis om de App vrijblijvend te testen.


PROMO CODE: Gebruik de promo code ‘DESTIFT‘ bij je registratie in de App en krijg € 5,- gratis tegoed om de App mee te testen!


De technische kant van BLOX en het kunnen garanderen van de beste prijzen

In de volgende blog zal ik meer uitleg geven over de technische aspecten van BLOX. De BLOX App is namelijk niet alleen heel gemakkelijk in gebruik, het is in Nederland en België ook nog eens de goedkoopste manier voor het aankopen van crypto!

Dit komt omdat er op elk moment van de dag verschillende exchanges tegelijkertijd worden geraadpleegd voor de beste prijs. Geld storten of opnemen in de App is daarnaast volledig gratis en in veel gevallen is uitbetalen naar je rekening vrijwel instant door de rechtstreekse koppeling met een aantal Nederlandse banken. Meer daarover lees je in onze volgende BLOX blog.

Veel succes met traden! (en je moeder ook ???)

#HODL

2 gedachten over “Bitcoin kopen met de BLOX (weareblox) App – zelfs je moeder kan het ???”

  1. Hey Karin,

   Bedoel je je bestaande account van BTC Direct?

   Hoe dan ook, het antwoord is Nee. BLOX is namelijk een nieuw platform met een eigen database, servers, etc. en is puur gericht op mobiel. Sterker nog, qua privacy regels in Europa is het ook niet (meer) toegestaan om account informatie te delen met nieuwe platformen.

   Je zal dus opnieuw moeten registreren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!