Balabac

 •  

  Ga je reizen naar de Filipijnen? Breng zeker een bezoekje aan Balabac. Balabac is een tropisch paradijs waar je kunt ontspannen, maar ook een leuk avontuur meemaken. Balabac heeft genoeg inwoners dus je hoeft niet te vrezen dat je alleen zult zijn en ze helpen ook graag met begeleiden. Er zijn in totaal 31 eilanden in Balabac dus genoeg te doen, wat dacht je van eilandhoppen? Balabac is bekend vanwege zijn oogverblindende stranden. Er zijn hele mooie bezienswaardigheden en veel te doen in Balabac. Hou er wel rekening mee dat je contant geld meeneemt, want er zijn geen ATM’s aanwezig hier.

   

  Mooiste Balabac bezienswaardigheden

  In Balabac heb je hele mooie bezienswaardigheden. De vele eilanden zijn alvast een van ze met hun mooie witte zandstranden. Het is heel mooi weer. Ondanks de zon schijnt zul je dit niet voelen vanwege de harde winden. Marabaon is een mooi stadje waar je de mix kunt zien van de Maleisiërs en Filipijnen. Ook in de winkels kun je leuke spullen kopen om mee te nemen. Dit zijn Maleisische producten zoals mineraalwater, chocolaatjes en kleding. In Balabac kun je behalve de stranden ook genieten van de landschappen. Je komt verschillende vissoorten tegen zoals roggen, zeesterren, scholen vissen, doopvontschelpen en heel zelden zeeschildpadden. Dus als je een tegenkomt, maak er zeker een foto van.

   

  Wat te doen in Balabac

  Wat te doen in Balabac? Er is genoeg te doen in Balabac. Eilandhoppen is een van de leukste, want er zijn genoeg eilanden die je kunt bezoeken. Je mag ook blijven slapen op het eiland, wil je dit in een hotel of als kampeerder? Het is altijd mogelijk om een avontuur te beleven. Als je wilt gaan wandelen kun je naar Punta Sebaring gaan, want hier kun je de wilde apen zien leven in het mangrovebos. Deze eiland trekt veel bezoekers aan en je kunt hier ook genieten van de zonsopkomst. Wat dacht je van kamperen waarbij je de apen hoort brullen in de avond. Als je geen luxe wilt kun je naar Balabac. Er is dus ook geen sprake van uitgaansgelegenheden of nightlife. Je hebt ook geen stroom in de avond of wifi. Je komt helemaal niet in contact met het buitenwereld. In Balabac is er geen openbaar vervoer, de mensen hier hebben hun eigen boot. Je mag ook betalen en gaan varen.

   

   

  Activiteiten Balabac

  Er zijn genoeg activiteiten te beleven in Balabac. Het is mooi weer dus genoeg te doen. Wat te doen in Balabac met regen? In de regen kun je ook bezighouden met enkel activiteiten. Als het regent kun je altijd nog smullen van hun lekker eten. Genieten van een avondje met de bevolking waarbij ze jou leren over hun cultuur is een geweldig belevenis. Snorkelen in Balabac is heel erg leuk. Het water is zo helder dat de mensen boven in de boot ook zien hoe gezellig je het hebt onder water. Je kunt de zeesterren bewonderen, want het zijn er genoeg. Als je gewend bent met jouw eigen snorkel spullen neem dat dan mee. Wil je geen regen dan kun je het beste in april of mei naar Balabac reizen. De meeste activiteiten kun je beleven wanneer je over een boot beschikt. Probeer de mensen van daar te vragen waar je allemaal naar toe kunt en hoeveel dit gaat kosten. Als je met iemand van het eiland zelf bent ga je niet vervelend en verlaten voelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!