Vanuit het buitenland het laatste crypto nieuws in de gaten houden

Ga je investeren in crypto? Ga je binnenkort op vakantie? Je kunt de laatste crypto updates online volgen. Op vakantie zijn en ook je crypto nieuws bijhouden geeft een gerust gevoel. Als je regelmatig op de hoogte bent van de laatste veranderingen kun je meteen aanpassingen doen of beslissingen nemen terwijl je op vakantie bent. Er zijn speciale apps waarmee je op de hoogte kunt blijven. Welke apps houden je op de hoogte van het laatste crypto nieuws in het buitenland.

Delta

Delta is een populaire crypto tracking app. Deze app is voornamelijk voor mobiel, handig als je in het buitenland bent. Door deze app kun je elke beweging van de munten volgen die je zou willen kopen. Je kunt je Wallet synchroniseren met de Delta account. Amazon nieuws vandaag vind je online.

Coinstats

Met coinstats kun je overal verschillende cryptocurrencies volgen en beheren. Deze app kan zowel op desktop en mobiele apparaten gebruikt worden. Deze app analyseert meer dan 100 beurzen om gegevens te verzamelen zodat je nauwkeurig gegevens kunt krijgen.

Cointracking

Cointracking is voor ervaren handelaren, het is een tool voor het volgen van portefeuilles en cryptanalyse. Deze app is gemaakt voor desktop, maar het werkt ook op mobiel. Cointracking heeft genoeg functies beschikbaar zoals automatische uitwisseling en blockchain import, belastingberekening, persoonlijke handels back-ups, persoonlijke export. Het laatste crypto solana nieuws vind je online.

Op vakantie gaan en je cryptomunten bijhouden betekent een minder stressvol vakantie. Je bent regelmatig op de hoogte van je cryptomunten en kunt ze eventueel aanpassen. Er zijn verschillende crypto apps beschikbaar. Het ligt aan je welke je zou willen gebruiken, want sommige zijn voor desktops en weer andere mobiel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!