Vakantiebestemmingen waar het altijd warm is!

Het is volop zomer in Nederland en we kunnen de hele maand genieten van temperaturen rond de 30 graden. Voor sommige mensen is dit veel te warm, zij vertoeven dan ook veel liever binnen met een mini airco, als de temperaturen zo hoog liggen. Andere mensen komen helemaal tot leven en zijn de hele zomer buiten, zij kunnen dan ook niet wachten tot het eindelijk weer zomer wordt in ons koude kikker landje.

Ben jij iemand die niet kan wachten tot de temperaturen eindelijk gaan stijgen? Dan is het een goed idee om de koude periode te doorbreken met een zonvakantie in de winter! Gelukkig zijn er genoeg opties voor echte zonliefhebbers in de winter. In deze blog gaan we het over een aantal bestemmingen hebben waar het het hele jaar door warm is!

De Canarische eiliande

Als de temperatuur begint te dalen is het een goede optie om toevlucht te zoeken in het warme Gran Canaria. Het ligt immers maar op nog geen vijf uur vliegen van Eindhoven! Er is vrijwel iedere dag zon op de Canarische eilanden en verdient daarom zeker een plek in onze lijst. De temperatuur zakt nauwelijks onder de 20 graden, dat is heel warm als het hier 5 graden is.

Naast de heerlijke temperatuur, zeewatertemperatuur en stranden kun je op de Canarische ook genieten van het ruige landschap, rijke geschiedenis en diverse culturen.

Kaapverdië

Een andere geweldige optie in de winter is Kaap Verdië of een van de andere Kaapverdische eilanden. Hier valt in de winter namelijk nagenoeg geen regen en de zon schijnt ook volop wanneer bij ons de temperaturen richting de 0 zakken. In december, januari en februari kun je hier een heerlijke winterzon verwachten.

De Kaapverdische eilanden bestaan uit verschillende eilanden, Santiago is het groenste eiland waar je een prachtige flora en fauna kunt waarnemen. In Kaapverdië is het het warmst, maar is wel veel wind. De ideale bestemming voor windsurfers!

Gambia

Gambia is ook een ideale bestemming in de winter, de beste reistijd om naar Gambia te reizen is namelijk van november tot en met april. In december ligt de temperatuur dan ook tussen de 19 en 31 graden!

In Gambia kun je uitgestrekte stranden vinden, dieren die je hier absoluut niet zult tegenkomen en een geweldige cultuur. Je kunt genieten van een strand vakantie in een luxe resort of een avontuurlijke vakantie vol met krokodillen, nationaal parken en bossen.

Curaçao

Curaçao is in december een van de populairste winterzon bestemmingen voor Nederlanders. Dat is niet gek want je kunt hier gemakkelijk je eigen taal (Nederlands) spreken en heerlijk met de kinderen vertoeven. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke activiteiten voor kinderen op dit eiland te vinden.

Ook heerlijk op de prachtige stranden liggen, bruin worden en totaal ontspannen is in Curaçao heel goed mogelijk!

 

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!