Phuket 

Bezienswaardigheden Phuket 

Phuket, het grootste eiland van Thailand, staat tegenwoordig bekend als een tropische haven voor reizigers. Dat is te danken aan zijn bijzondere eigenschappen, bestaande uit turkoois helder water en dromerige stranden, waardoor het ook wordt beschouwd als de “Pearl of the Andaman Sea”. Phuket bezit al de stukken van het puzzel om een fantastische ervaring voor eenieder te bezorgen, ongeacht of ze gewoon willen rusten in sereniteit, of heerlijk willen genieten van het luxe restaurants en hotels.

Het bosrijke binnenland van Phuket zorgt voor tal van avonturen. Phuket bezienswaardigheden zijn gericht op het doel om het leven voor u met gezelschap te opwinden. Phuket is het ideale destinatie voor velen, in wezen een stuk van paradijs op aarde gevuld met tal van indrukwekkend bezienswaardigheden en leuke activiteiten dat vriendelijk staat voor elk budget. Voelt u zich aangetrokken tot deze bijzondere destinatie? Wees gerust, want additionele informatie staat voorbereid om u kennis te verrijken over Phuket, wat potentieel u volgende avontuur zal zijn.  

Mooiste Phuket bezienswaardigheden  

Dit gigantische monument is vanaf bijna overal op Phuket zichtbaar, waardoor het een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Phuket is. Het is gelegen op een berg en torent met zijn macht uit over het hele eiland. De reis naar dit prachtige monument is niet eenvoudig, maar dat maakt het de moeite waard. Een pad van ruim 6 kilometer, met onderweg verschillende uitdagingen, moet beklommen worden om uiteindelijk de Big Budda te bereiken. Vanaf die plek heb u het mooiste uitzicht over het hele eiland, wat op zijn zachtst gezegd echt magisch is. Deze bezienswaardigheid mag u gewoon niet missen, want het zal u een ongeëvenaarde ervaring bezorgen. 

Enkele van de grootste watervallen van Thailand zijn te vinden op Phuket, die elk het vermogen bezitten om een wonderbaarlijke ervaring te bieden. Watervallen zijn echt een adembenemend uitzicht om te ervaren, wat leidt tot koude rillingen over u hele lichaam. Een van deze watervallen, en misschien wel de leukste, is de Da Bang Pae-waterval, gelegen in het nationale park Khao Phra Thaeo. Het is 10 meter hoog, wat angstaanjagend en tegelijkertijd opwindend is. Bovendien heb u de mogelijkheid om te zwemmen in de frisse waterpoel, wat voor veel plezier zorgt. Naast deze waterval zijn er nog twee die u kunt bezoeken, zoals de Ton Sai-waterval en de Kathu-waterval. 

 

Wat te doen in Phuket 

Wat is er te doen in Phuket, meer bepaald ‘s nachts? U staat voor een traktatie, want het nachtleven van Phuket bestaat uit extreem plezier, vanwege de eindeloze mogelijkheden die beschikbaar zijn om van te profiteren. Zodra de zon vaarwel zegt, zijn krekels niet de enige bron van geluid, want ‘s nachts is Phuket gevuld met tal van leuke activiteiten. Er zijn bars in de buurt, waar u kunt genieten van verschillende soorten dranken. Een glas koud biertje na een lange dag vol avontuur zal ons zeker goed van pas komen. Hebt u zin om de dansvloer op te gaan? Zeg minder, want ‘s nachts bieden verschillende nachtclubs een onvergetelijke ervaring, bestaande uit de hoogste mate van plezier. Dat zijn maar een paar voorbeelden, er zijn tal van andere leuke activiteiten waaraan mensen kunnen deelnemen om het meeste uit hun nacht in Phuket te halen. 

Activiteiten Phuket 

Er zijn veel verschillende soorten activiteiten die mensen kunnen ondernemen op Phuket, op het gebied van watersporten. Dat is mogelijk dankzij het magische kristalheldere water dat Phuket volledig omringt en de deur opent voor veel leuke activiteitenzoals snorkelen en surfennaast tal van andere leuke watersporten. Wat te doen in Phuket met regen, wat is de ideale tijd om Phuket te bezoeken? Voor de meeste reizigers is dat van november tot februariwanneer het weer het droogst is. In deze periode schitteren de stranden van Phuket het helderst. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!