Koh Phi Phi

Bezienswaardigheden Koh Phi Phi 

Koh Phi Phi is een relatief populaire bestemming onder reizigers. Door de jaren heen is deze wonderlijke bestemming langzaamaan getransformeerd tot een plek die meer gericht is op feesten, in plaats van een tropische ontsnapping te zijn waar mensen kunnen rusten in pure sereniteit. Maar desondanks zijn er nog diverse bezienswaardigheden beschikbaar die een exotische ervaring bieden, zoals snorkelen en duiken in het turkoois heldere water. Koh Phi Phi schiet niet tekort als het gaat om uitstekende stranden, want er zijn tal van magische stranden waarop je ultiem plezier kunt beleven.

Er zijn diverse hotels en restaurants, dus accommodatie is geen probleem. Al met al is Koh Phi Phi echt een leuke bestemming om te bezoeken, vooral als je zin hebt in leuke tijden, door wonderbaarlijke Koh Phi Phi bezienswaardigheden te ervaren en een beetje te feesten. We hebben allemaal zo nu en dan een ontsnapping nodig uit ons stressvolle leven. Als je je in dezelfde situatie bevindt, dan is Koh Phi Phi zeker de moeite waard om er meer over te weten. 

Mooiste Koh Phi Phi Bezienswaardigheden

Zoals je misschien al geraden hebt, wordt deze plek bewoond door apen, die reikhalzend wachten op de komst van bezoekers die hen zullen voeden. De belangrijkste attractie zijn natuurlijk de apen, maar het gebied zelf kan niet worden onderschat, want het is op zijn zachtst gezegd adembenemend. Witte stranden met prachtige kalkstenen rotsen zorgen voor een magisch uitzicht.

Om een vorm van interactie met de apen tot stand te brengen, zou je voedsel mee kunnen nemen om ze te geven. Ze zouden dat echt in de hoogste mate waarderen. Dit gebied is te bereiken met een boot, een kajak of gewoon te voet. Ongeacht hoe je het bereikt, een leuke ervaring is gegarandeerd, vooral als je nog nooit de kans hebt gehad om apen in het wild te ervaren. 

Ben je op zoek naar een ontsnapping uit deze chaotische wereld, om alleen te rusten in absolute vrede, naast de wondere natuur? Dan heb je de jackpot gewonnen door dit magische eiland, bekend als Bamboo-eiland, tegen te komen. Het ligt slechts 7 kilometer ten noorden van Koh Phi Phi. In tegenstelling tot de naam, zijn hier geen bamboeplanten aanwezig, het is meer een symbool om de pure schoonheid van dit prachtige eiland te beschrijven. Het is bij de meeste reizigers algemeen onbekend, wat uitstekend is. Op dit eiland ben je in principe alleen. Zo kunt u volledig genieten van deze prachtige plek, zonder enige afleiding die uw ervaring beperkt.  

Wat te doen in Koh Phi Phi 

Wat is er te doen in Koh Phi Phi, welke mogelijkheden zijn er? Kon Phi Phi Don is zeker een bezoekje waard, als je memorabele momenten wilt creëren om jarenlang te koesteren. Het is het enige bewoonde eiland van de eilandengroep, waarop u tal van resorts en hotels vindt die elk een unieke service bieden. Er zijn zelfs bars en hotels die geschikt zijn voor mensen die met een beperkt budget reizen. Daarom, ongeacht je budget, heb je gegarandeerd plezier, vooral ‘s nachts, wanneer ze verschillende feesten op de stranden organiseren, waar vaak vuurshows worden opgevoerd. 

Activiteiten Koh Phi Phi 

Koh Phi Phi is omgeven door een magische onderwaterwereld, bestaande uit prachtige koraalriffen, die door snorkelen verkend kunnen worden. Het zal geen uitdaging zijn om de juiste uitrusting te vinden om te snorkelen, want de meeste hotels verhuren deze dingen voor een relatief lage prijs. Maar de mogelijkheid om diepere delen van de oceaan te verkennen is ook beschikbaar door te duiken.

Er zijn tal van duiklocaties rond Koh Phi Phi, die je naar de ongeëvenaarde schoonheid van de onderwaterwereld zullen leiden. Daar zul je verschillende tropische vissen, prachtige koralen en in sommige gevallen gezonken schepen tegenkomen. Zelfs vriendelijke haaien loeren rond. Wat te doen in Koh Phi Phi met regen, wanneer is het Ideal om te bezoeken? Van november tot maart zal het weer in het algemeen rond 28°C zijn. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!