Hoe kun je een cryptocurrency kaart aanvragen

Tegenwoordig kun je snel en eenvoudig betalen met je digitale valuta’s. Het enige wat je nodig hebt is een crypto kaart met daarop digitale munten. Je kunt met de creditkaart overal betalen. Het is ook een veilige manier om betalingen te doen. Voor meer crypto kaart informatie is het van belang om hieronder verder te lezen. 

Crypto credit kaarten zijn er al een poos in omloop. Met crypto credit kaarten kun je aankopen doen over geheel de wereld. Er zijn tegenwoordig ook een heleboel crypto kaarten in omloop dat er ook onbetrouwbare ertussen kunnen zitten. Het is daarom ook belangrijk dat je je credit kaart bij een betrouwbare exchange zoals Binance koopt. Alle crypto creditkaarten werken met Visa en Mastercard. Als dat niet het geval is dan is de kaart hoogstwaarschijnlijk niet betrouwbaar en vergt het verder onderzoek.  

De meest populaire creditcard van Binance is de Binance card. Met de Binance card kun je je favoriete munten uitgeven bij minstens 60 miljoen verkopers in geheel de wereld. De crypto valuta moet je overzetten van je cryptowallet naar je portemonnee om er vervolgens betalingen ermee te kunnen doen. De Binance Visa kaart is geheel kosteloos. Er worden geen verwerkingskosten of administratiekosten in rekening gebracht. Een alternatieve crypto creditcard die het ook goed doet is Wirex. Het is misschien niet zo populair in de wereld van digitale munten, maar je kunt er ook betalingen mee doen in bepaalde landen.  

Cryptopay  

Een derde crypto kaart is de Cryptopay. Het is te verkrijgen in Rusland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. Het is de eerste dus ook de oudste Bitcoin debetkaart die is uitgebracht. Met deze kaart heb je toegang tot contactloze ondersteuning. Bovendien hoef je geen rekening te houden met de gestelde eisen van KYC. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!