Foodhall Arnhem: Drankje doen en heerlijk eten bij haardvuur

Foodhall Arnhem is gelegen aan de Rijnkade in Arnhem Noord. In de foodhall worden diverse wereldkeukens samengebracht naar één plek. Iedere stand heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Tapas. Streetfood. Sharing platters. Het draait bij de Foodhall in Arnhem om twee dingen: lekker eten én gezelligheid. 

Avondje uit: Foodhall Arnhem

Wat is er nu beter dan op een regenachtige, winterse vrijdagavond lekker knus en warm bij een vuurtje zitten en heerlijk eten? Ik kan maar weinig dingen verzinnen die ik liever had gedaan afgelopen vrijdagavond. Als echte Nijmegenaar ben ik natuurlijk vaak te vinden in de vijf beste cafés van Nijmegen maar ook in Arnhem kom ik graag. Deze nieuwe, knusse foodhall gaat er zeker voor zorgen dat ik vaker kom want zeg nou zelf, het ziet er toch geweldig uit?

Lekker eten in Foodhall Arnhem

De naam zegt het al: je komt hier voor het lekkere eten. Er zijn allerlei kleine eettentjes waaruit je kunt kiezen. Van steak tot sushi, van pizza tot borrelplatters. Het is een soort Foodtruckfestival, maar dan overdekt. Hieronder een greep uit het assortiment. Ik heb helaas niet alles kunnen proeven maar des te meer reden om binnenkort nog eens terug te gaan!

The Sushi Bar

The Roti King

The Green Food Truck

The Sweet Honey Bakery

De Visbar

Drankje doen in Arhem Foodhall

Natuurlijk is er voor de liefhebbers ook qua drank genoeg te beleven en te proeven. Voor een avondje stappen, lekker het terras op na een drukke werkdag of gewoon even helemaal ontspannen bij het haardvuur? Bestel een drankje en relax… Er is een grote diversiteit aan drankjes te krijgen. Onder andere cocktails, speciaal bieren en bijzondere wijnen. Liever thee of een heerlijke koffie? Ook dat kan natuurlijk.

Praktische informatie

Nieuwsgierig en wil je ook eens een kijkje nemen of lekker proeven wat er zoal te krijgen is? Neem dan even een kijkje op de website van Foodhallarnhem.nl of volg hun officiële Facebook kanaal. De locatie van Foodhall Arnhem vind je bovenin dit bericht op de kaart!

Foto credit eten en drinken: Foodhallarnhem.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!