Feesten bij Coco Bongo in Cancun Mexico

Als je in Cancun bent dan is de Coco Bongo dé discotheek waar je in ieder geval naar toe moet. Of je nu 18, 28 of 58 bent, dat maakt niet uit. Coco Bongo is onder andere bekend geworden door de film ‘The Mask‘ met als hoofdrolspeler Jim Carrey. De Mask watte? Om even je geheugen op te frissen, hieronder het fragment uit de grappige film!

Must-do: Coco Bongo in Cancun

Coco Bongo - Cancun
Coco Bongo – Cancun

Coco Bongo – een bucketlist dingetje

Maar wat krijg je nu eigenlijk te zien in de Coco Bongo, en waarom moet je erheen? In het kort: een geweldige show waar iedereen van alle leeftijden zich bij vermaakt. Het is super over-de-top met veel pracht en praal. Een Las Vegas Style show met imitatoren van Elvis Presley, Tina Turner en Freddy Mercury, om er maar even een paar te noemen.

Een geweldige show

Dit wordt afgewisseld door vechtende gladiatoren die het opnemen tegen Batman, die weer gaan vechten tegen een stel midgets. Met zo nu en dan prachtige vrouwen en gespierde mannen tussendoor die in doeken gerold een soort turn achtige trapeze stunts uithalen. Al deze gekkigheid wisselt elkaar in een hoog tempo af, en je weet soms van gekkigheid niet waar je moet kijken. Tussendoor knalt de DJ de beste hits eruit en wordt er volop gefeest. Vermakelijk is het in ieder geval wel! Wat ons betreft een absolute must-do als je in Cancun bent.

Leuke beelden van Coco Bongo!

Natuurlijk hebben we zelf ook even een stukje gefilmd, we waren op moment van opnemen aardig aangeschoten maar het geeft je in ieder geval een goed beeld van de club. Compleet gestoord, maar wel hartstikke leuk!

Wat kost een avondje Coco Bongo?

Een gemiddelde avond in de Coco Bongo kost ongeveer tussen de 70 en 90 euro voor een avond, afhankelijk van de dag en het programma. Als je slim bent, koop je van tevoren een kaartje op straat, bij één van de vele ‘officiële’ verkopers. Daar kan je namelijk vaak nog een beetje onderhandelen en nog veel belangrijker: Je krijgt je bandje al om waardoor je niet in die enorme rij hoeft te gaan staan. Je kan zo via de VIP ingang naar binnen, aanrader!

Wat is wel of niet inbegrepen?

Voor het geld krijg je avond onbeperkt drinken, van bier en wijn tot de vele mixdrankjes, cocktails en zelfs shotjes. Alles is in principe inclusief. De meeste drank is wel ‘lokaal’, dus als je echt een bepaalde Whiskey wil zal je waarschijnlijk wel bij moeten betalen. Wij hadden in ieder geval echt genoeg aan het aanbod. Vele cocktails en shotjes verder gingen we voldaan terug richting Hotel Krystal Cancun, waar we onze roes tot ver in de volgende middag uitsliepen. Wat een avond!

Meer lezen over onze bestemmingen in Mexico?

Facebook groepen voor Latijns Amerika

Wist je dat er een aantal super handige Facebook groepen zijn waarbij je snel en gemakkelijk in contact komt met mede reizigers in Midden- en Zuid-Amerika? Of je nu een reis aan het plannen bent en vol in de voorbereiding zit of al lang en breed onderweg bent: een snelle vraag stellen is in een Facebook groep super gemakkelijk. Natuurlijk is het ook leuk om daar je foto’s en ervaringen te delen met je mede-reizigers! Zie je daar ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!