Betekent logies hetzelfde in Nederland als in rest van Europa?

Ga je op vakantie en kom je het woord logies steeds tegen? Wat betekent logies? Logies is een verblijfplaats vaak voor toeristen. Er zijn verschillende soorten logies. Als je op vakantie gaat kun je verblijven in een logies. Het is heel uniek en je vakantie voelt als een paradijs.

Logies betekenis

Logies betekent een nachtverblijf. Het is een verblijf in accommodatie. Wanneer je naar bepaalde plekken gaat in het buitenland, vooral waar er stranden zijn kun je kiezen voor een lodge. Het verblijf is meestal langs het water waar je kunt genieten van het koele bries en maanlicht. Een logies is alleen het verblijf, verder ga je voor alles wat eromheen gebeurt moeten betalen zoals eten, drinken of activiteiten. Op verslavend.nl vind je de mooiste logies.

Bed and breakfast

Logies heeft ook een ander betekenis. Je hebt het bed and breakfast of logies en ontbijt. Dit betekent dat je samen met het verblijf ook kunt genieten van het ontbijt. Natuurlijk kost dit iets meer, maar is wel voordelig. Je hebt een lange nacht gehad van alle leuke activiteiten en bent daarom niet in staat om zo vroeg voor eigen eten te gaan zorgen. Met het bed and breakfast kun je in je kamer blijven terwijl het eten geleverd wordt in je kamer.

Halfpension

Halfpension is ook het verblijf in een lodge waarbij je kunt verblijven, ontbijten en ook dineren. Dit alles is inbegrepen in de kosten. Het avondeten is meestal een buffet of een culinaire show waarbij je kunt zien hoe het eten bereid wordt en daarna kunt gaan genieten ervan. Drinken is niet inbegrepen hierin. Eenieder vind weer een ander soort drank lekker, sommige duurdere smaken drank. Het kan in nadeel zijn van de logies, daarom is dit niet inbegrepen is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!