De beste smartphones voor op reis

Als je veel reist heb je een betrouwbare telefoon nodig die je niet zomaar in de steek laat. De batterijduur moet goed zijn, de camera van hoge kwaliteit en het besturingssysteem simpel. Je gebruikt de smartphone niet alleen voor communicatie en foto’s. Urenlang wachten op het vliegveld is veel leuker als je een potje online poker kan spelen of het nieuws kan checken. Kortom jouw telefoon moet van alle markten thuis zijn. Dit zijn de beste smartphones voor op reis.

Samsung Galaxy S20

Een van de beste telefoons van dit moment is de Samsung Galaxy S20. De camera is heel erg verbeterd sinds de vorige smartphone. Je kan geweldige foto’s en video’s maken waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

Door alle geweldige features is de batterijduur van de Samsung Galaxy S20 niet optimaal. Je kan er makkelijk een dag mee werken, maar daarna moet de smartphone echt aan de oplader.

Iphone 13 & 14

Apple heeft de iPhone 12 omgebouwd tot een super versie. De iPhone 13 heeft een geweldige batterij, een verbeterde processor en een camera upgrade waar je enthousiast van wordt. Het is een snelle smartphone die je volledig kan vertrouwen tijdens het reizen

Alle functies die je wilt zitten erop en daarnaast is het ontwerp natuurlijk ook erg mooi. De iPhone 14 is ook alweer uit. Wederom is de camera verbeterd, de schermkwaliteit is ongelofelijk goed en de iPhone 14 reviews zijn erg positief. Beide modellen zijn uitstekende reispartners.

Tips voor het kiezen van een smartphone

Waar moet je op letten bij het kiezen van een smartphone? Je telefoon moet aan iets meer eisen voldoen dan normaal. Je hebt niet altijd toegang tot elektriciteit en elk moment wil je graag vastleggen op camera. Dit zijn onze tips.

Het geheugen

Je maakt al snel honderden foto’s en filmpjes op een dag. Als je geen camera hebt dan is het aanschaffen van een telefoon met een groot geheugen belangrijk. De iPhone modellen hebben bijvoorbeeld 128 GB, 256 GB, 512 GB of zelfs een terabyte aan geheugen beschikbaar. GB staat voor gigabyte. Hoe meer geheugen je wil, hoe duurder de telefoon. Wil je het beste van beide? Ga dan voor minimaal 256 GB en schaf bijvoorbeeld een harde schijf aan of iCloud opslag.

Batterijduur

Zonder je telefoon komen te zitten tijdens het reizen is onmogelijk. Je telefoon moet minimaal de hele dag meegaan. Het kan helpen om een powerbank aan te schaffen zodat je tussendoor kan opladen.

De batterijduur van een smartphone staat altijd bij de specificaties aangegeven. De modellen van nu gaan al snel meer dan een dag mee.

Goede camera

Als je geen plek hebt om een camera mee te slepen op reis is het belangrijk dat je telefoon deze functie overneemt. Waar vroeger de camera’s heel wazig waren kan je nu makkelijk professionele foto’s maken. Controleer de eigenschappen van je telefoon en de camera. Je wilt de foto’s zo scherp mogelijk om uit te kunnen printen. Informatie waar je naar moet kijken is onder andere het aantal pixels.

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!