Beste deals om je auto te parkeren op schiphol

Als je op zoek bent naar de beste deals voor het parkeren van je auto op Schiphol, zoek dan niet verder! We hebben een lijst met de beste en goedkoopste parkeeropties, zodat je zeker weet dat je er een vindt die past bij jouw wensen en budget. Kijk gewoon op onze website voor meer informatie. Goede reis!

De verschillende parkeermogelijkheden op Schiphol

Schiphol biedt verschillende parkeeropties voor elke behoefte en elk budget. De kortlopende P1 en P2 parkeergarages zijn perfect voor wie passagiers ophaalt of afzet. Voor een langer verblijf biedt de P3 Lang Parkeren garage concurrerende tarieven. Er is ook een speciale P60 Parkeerzone voor elektrische voertuigen.

Daarnaast biedt Schiphol een Park & Ride service, waarbij passagiers hun auto kunnen parkeren op een van de acht speciale Park & Ride locaties en een gratis shuttlebus naar de luchthaven kunnen nemen. Welke optie je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je auto veilig is terwijl je weg bent.

Hoe boek je een parkeerplek

Schiphol Airport biedt verschillende parkeermogelijkheden voor elke behoefte en elk budget. Voor degenen die het gemak willen van een gegarandeerde parkeerplaats, biedt de luchthaven een service voor vooraf reserveren. Dit kan online of telefonisch. Bij het maken van een reservering moet je je vluchtgegevens en contactgegevens opgeven. Je wordt ook gevraagd een betaalmethode te kiezen.

Zodra je boeking is bevestigd, ontvang je een bevestigingsmail met je reserveringsgegevens. Wanneer je op de luchthaven aankomt, volg je de borden voor vooraf gereserveerde parkeerplaatsen en parkeer je in het aangewezen gebied. Toon dan gewoon je bevestigingsmail bij de slagboom om je parkeerkosten kwijt te schelden. Let op: vooraf gereserveerd parkeren moet vooraf worden betaald en wordt niet gerestitueerd. Met schiphol valet parking kortingen heb je veel voordelen!

Wat je moet doen als je te laat bent

Te laat komen voor een vlucht kan een frustrerende en stressvolle ervaring zijn, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om de gevolgen van te laat komen op Schiphol tot een minimum te beperken. Ten eerste, controleer de vertrektijd van je vlucht en plan dienovereenkomstig. Als je te laat bent, probeer dan de luchtvaartmaatschappij te bellen en het te laten weten, zodat ze het vliegtuig voor je kunnen vasthouden.

Ga bovendien meteen na aankomst op het vliegveld naar de selfservice incheckkiosken om je instapkaart te halen. Ga dan direct door naar de beveiliging. Als je deze stappen volgt, ben je hopelijk snel op het vliegveld en op je vlucht.

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!