Beste crypto (2024)

2022 was een interessant jaar voor de crypto markt met veel ups en downs. Nu zitten we in een nieuw jaar, dus moeten we vooruitkijken. In de volatiele cryptomarkt is het vooral verstandig om verspreid te investeren. Wat zijn goede en veelbelovende cryptomunten voor 2024? In welke crypto investeren? Je leest her hier!

Top 3 BESTE crypto’s voor 2024

Op zoek naar de beste crypto voor 2024? Bekijk hier onze lijst voor 2024:

  1. Stellar Lumens
  2. Ethereum
  3. Dogecoin

Stellar Lumens

De nummer een cryptovaluta van de wereld, Bitcoin, behoeft geen aankondiging als investeringsoptie. Ook voor 2024 blijft het de beste coin om nu te kopen. Maar waarin kun je nog meer investeren in 2024? Stellar Lumens, XLM, kun je ook beschouwen als een goede coin om nu te kopen. XLM mag dan een turbulent 2020 hebben gehad, nu verhandelt het dichtbij zijn ATH. Bovendien staan er mooie projecten gepland in het verschiet.

Zo heeft Stellar Lumens zelf onlangs $ 5 miljoen geïnvesteerd in Wyre, een toonaangevende blockchain betalingsdienst. Deze investering zal XLM, toegang verschaffen tot valutaparen. Verder is Stellar uitgekozen door de Oekraïense Centrale Bank om bij te dragen aan de ontwikkeling van hun eigen CBDC, central bank digital currency.

XLM kopen? Dit kan hier!

Ethereum

De tweede grootste cryptocurrency moeten we zeker niet vergeten in 2024, Ethereum. ETH is vooral belangrijk voor ontwikkelaars om verschillende applicaties te ontwikkelen en te draaien op het ETH platform. De marktomvang van ETH is ongeveer 19% van dat van Bitcoin. Daarom is Ethereum zeker ook te betitelen als de beste cryptomunt om te investeren.

Ethereum kopen? Dit kan hier!

Dogecoin

Een van de opties voor 2024 is ook Dogecoin. Het werd als grap gelanceerd door twee programmeurs. Toch geniet Doge aandacht van invloedrijke influencers, zoals Musk van Tesla, Gene Simmons van rockband Kiss en rapper Snoop Dogg.

Dogecoin kopen? Dit kan hier!

Snel beginnen met crypto kopen? Dit kan bij de volgende crypto exchanges:

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Meest populaire keuze in Nederland, Eenvoudig betalen met iDeal 9.5 200+ Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Veelbelovende crypto voor 2024

Wat zijn nog meer veelbelovende crypto voor 2024? Bekijk hier het vervolg van de lijst:

  1. Litecoin
  2. Polkadot

Litecoin

Wat is de beste cryptomunt in 2024 om nog meer te kopen? Een andere crypto coin die je als best kunt beschouwen voor investeringen in 2024 is Litecoin. Met als token LTC, gebaseerd op Bitcoin, is LTC gelanceerd in 2011 door Charlie Lee. LTC wordt vaak het zilver van de gouden Bitcoin genoemd. Litecoin vertoont veel overeenkomsten met Bitcoin. Echter, LTC heeft een snellere blocksnelheid en biedt daarom een snellere transactiebevestigingstijd.

Minder populair onder de ontwikkelaars, maar het aantal verkopers die LTC accepteert, is groeiende. LTC heeft op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van $ 13 miljard.

Litecoin kopen? Dit kan hier!

Polkadot

Cryptocurrency DOT van maker Polkadot zal naar verwachting interessanter worden in 2024. Door geautoriseerde en toestemming loze blockchains met elkaar te verbinden en ook orakels zal dit systeem verder aantrekken. Het doel is om verschillende netwerken met elkaar samen te werken, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Dat is trouwens een voordeel van DOT vergeleken met Ethereum.

Je kunt op Ethereum een eigen blockchain maken met een eigen token, maar je zult ook een eigen security moeten inbouwen. Terwijl je op DOT gedeelde veiligheid, shared security, kunt gebruiken.

Polkadot kopen? Dit kan hier!

Andere goede cryptomunten

Wat zijn nog meer goede cryptomunten om in te investeren? Bekijk het hieronder!

  1. Cardano
  2. Binance Coin

Cardano

Een zeer goede cryptomunt is ADA van Cardano. Het is de grootste derde generatie cryptovaluta en behoort tot de best stijgende cryptomunten. Cardano heeft als ultiem doel het financiële besturingssysteem van de wereld te zijn. ADA wil dit bereiken door gedecentraliseerde financiële producten te maken, net als het geval is bij Ethereum.

Verder door oplossingen te bieden voor onder meer interoperabiliteit tussen blockchains, kiezersfraude en het traceren van legale contracten. Op het moment van schrijven heeft ADA een marktkapitalisatie van ongeveer $ 27 miljard en wordt één ADA verhandeld voor $ 0,96.

Cardano kopen? Dit kan hier!

binance coinBinance Coin

Een andere goede cryptomunt is Binance Coin. De cryptomunt van de crypto exchange Binance blijft een sterke cryptocurrency met veel potentie. Binance is nog steeds de meest gebruikte crypto exchange waar veel gebruikers in vertrouwen en hier hoort hun cryptomunt BNB ook bij.

Binance Coin kopen? Dit kan hier!

Verder lezen

Weet je nog niet waar je moet beginnen? Lees hier ons artikel ‘welke crypto kopen‘, ‘welke NFT kopen‘ of ‘crypto met potentie‘ voor de laatste crypto tips van 2024!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!