Wat heeft de toekomst in petto voor de auto-industrie?

Ondanks incidentele uitdagingen heeft de technologische vooruitgang niet stilgestaan. Er was onlangs een bijeenkomst van leiders uit de auto-industrie. Zij bespraken de ontwikkelings mogelijkheden en de verwachte resultaten van dit segment. Welke onderwerpen werden aangesneden? Lees er hieronder meer over.

De California Air Resources Board heeft aangekondigd geleidelijk milieuvriendelijke voertuigen voor speciale doeleinden te willen invoeren. De vervangende voertuigen (vrachtwagen, autotransporter, ander bouwmaterieel) zijn gepland voor 2024. Een volledige overgang moet plaatsvinden tegen 2050. Het besluit is gesteund door de leiders van vijftien staten, die hebben toegezegd de productie van elektrische vrachtwagens te bevorderen.

Waar vind ik een autotransporter te koop

Het is raadzaam een betrouwbaar voertuig aan te schaffen voor een vlotte werking. Voordat u tot aankoop overgaat, moet u de functies van de truck grondig onderzoeken, zodat u niet te veel betaalt voor functies die u in uw bedrijf niet nodig hebt. Bij Autoline vindt u een breed scala aan gespecialiseerde transportvoertuigen. Hier is het gemakkelijk om de juiste autotransporter te vinden. 

Door op de link te klikken, wordt u naar de site https://autoline.info/-/car-transporters–c14 met de benodigde artikelen geleid. U kunt de zoekfilters gebruiken om zonder moeite alles te vinden wat u nodig hebt.

Belangrijkste gespreksonderwerpen

Een aantal onderwerpen in verband met de ontwikkeling van de automobielindustrie werd tijdens de bijeenkomst van de gemeenschap aan de orde gesteld. Wat waren de belangrijkste beslissingen die uit de professionele besprekingen naar voren kwamen? Laten we een kijkje nemen:

  • de timing van de invoering van technologieën voor de ontwikkeling van de vervoersindustrie;
  • wat is het effect van de pandemie op de snelheid van verandering?
  • hoe moeilijk het zal zijn om over te schakelen van diesel naar elektrische voertuigen, en vele andere. 

Het is duidelijk dat de invoering van dergelijke innovaties niet snel kan gebeuren. De overgang vergt een aanzienlijke financiële investering, plus opleidingskosten enz. Het is verstandiger een moderne autotransporter te kopen wanneer de behoefte zich voordoet dan het bestaande wagenpark te veranderen.

Toch moeten eigenaars van transportbedrijven voorbereid zijn op verandering. Het is beter om de ontwikkelingen op de voet te volgen, zodat u altijd op de uitkijk staat.

De gevolgen van de veranderende vervoerstechnologie voor vervoersondernemingen

Dit roept de vraag op: wat staat het transport segment in de nabije toekomst te wachten? Eigenaren van transportbedrijven en bouwmaterieel moeten op deze ontwikkeling voorbereid zijn. Hoe snel wordt er volledig overgeschakeld op elektrische voertuigen? 

Het vervangen van machines door milieuvriendelijke machines betekent niet dat men volledig afziet van machines die niet op elektriciteit werken. Er zijn plannen voor een gefaseerde overgang. Dat wil zeggen dat een tweedehands autotransporter legaal kan rijden. De aankoop van moderne, milieuvriendelijke modellen wordt bedoeld. 

Ongeacht de aankoop van moderne vrachtwagen modellen kunnen eigenaars van transportbedrijven nu al hun kooldioxide-uitstoot verminderen. Zij kunnen dit doen door hun voertuigen te verbeteren (start/stop-systemen installeren), het stationair draaien van voertuigen te verminderen, enz. Uiteraard vergt dit extra investeringen. Men moet echter begrijpen dat het bedrijf er meer baat bij heeft. Daardoor zal het werk van de voertuigen voor speciaal vervoer veel efficiënter worden.

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!