Maak gebruik van de notaris en bouw zekerheid in

Je bent niet de enige wanneer je alleen een afspraak bij de notaris maakt wanneer het echt noodzakelijk is. Het overgrote deel van de bevolking ziet namelijk op tegen een bezoek. Als je er even over nadenkt is dat best opvallend. Want het doel de notaris is zekerheid inbouwen en de vrijheden van de doorsnee burger verdedigen. Jij geeft eenvoudigweg je wensen door en de notaris legt dit vast in een officieel document met juridische gewicht. Kortom, je laat al het saaie werk over aan iemand anders. Wanneer je veel reist of geld hebt belegd is het extra belangrijk om jouw zaken op orde te hebben. Maak een afspraak bij een notaris bij jou in de buurt en laat niets aan het toeval over.

Jouw kapitaal in goede handen dankzij de notaris

Wat gebeurt er met jouw cryptocurrencies en andere beleggingen wanneer je tijdelijk niet in staat bent om beslissingen te nemen? Het komt voor wanneer je door ziekte of een ongeval tijdelijk niet toerekeningsvatbaar bent. Hoe voorkom je dat de waarde van jouw beleggingsportfolio keldert? Een mooie oplossing is het levenstestament. Hierin geef je aan wat er moet gebeuren tijdens dergelijke, zware omstandigheden. Laat in het document opnemen wie er in jouw plaats je binnen- en buitenlandse vermogen beheert. Het kost slechts weinig tijd. Maar tijdens een moeilijke periode haal je er ongelooflijk veel voordeel uit.

Waarom mensen terughoudend zijn met een bezoek aan de notaris

Zie een bezoek aan de notaris niet als een zakelijke aangelegenheid. In feite is het namelijk best persoonlijk. Bovendien haal je er niet alleen financieel voordeel uit. Het probleem is dat mensen niet al te goed zijn in langetermijndenken. De noodzaak van de notaris wordt daarom onderschat. Voor veel mensen ligt hun eigen overlijden zover verwijderd van hun dagelijkse beslommeringen dat ze er eigenlijk nooit over nadenken. Daarnaast bestaat er natuurlijk een soort huivering. Want nadenken over je eigen dood is niet prettig en misschien ook wel een beetje onnatuurlijk.

Mentale rust dankzij de dienstverlening van de notaris

Probeer het opstellen van een document als een testament daarom te zien als iets dat je voor nu doet. Het is weer een zorg minder aan je hoofd. Je piekert minder over je financiën en slaapt beter. De notaris helpt je dus niet alleen met juridische zaken in de toekomst. Want je profiteert er direct van door met minder stress door het leven te gaan.

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!