De beste reistijden voor een trip Down under

Dit jaar kunnen we weer opnieuw beginnen met het plannen van vakanties. Het kan een uitdaging zijn, omdat de wereld veel te bieden heeft. Kun jij een vakantie aanrader gebruiken? Dan kun je overwegen om het zuidelijke halfrond van de wereld te bezoeken. Je kunt dan naar Australië of Nieuw-Zeeland gaan of je kunt een rondreis door beide landen maken. Wat je keuze ook is, je zult een ervaring als geen ander meemaken. Wil jij weten wat de beste reistijd is om naar Australië of Nieuw Zeeland te gaan? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen!

Reizen naar Australië

Australië en Nieuw-Zeeland zijn prachtige landen, waar ook wel naar gerefereerd wordt als de landen ‘Down under’. Uiteraard komt dit doordat deze landen in het zuidelijke deel van de wereld liggen. Het is goed om te weten dat de beste reistijd australie hangt af van jouw persoonlijke wensen, behoeften en activiteiten die je wilt ondernemen. Wil jij weten welk klimaat je gedurende de maanden van het jaar kunt verwachten? Dan is het goed om te weten dat je van een zeer aangenaam klimaat kunt genieten tussen september en november. Tijdens deze periode is het lente en is het de perfecte tijd om van mooie landschappen te genieten en wilde dieren te zien. Het zomerseizoen in Australië begint in december en loopt door tot februari. Tijdens deze periode reizen veel toeristen naar Australië, omdat er van tropische temperaturen genoten kan worden. Is de herfst jouw favoriete seizoen? Dan kun je het beste naar dit waanzinnige land reizen tussen maart en mei.

Reizen naar Nieuw-Zeeland

De beste reistijd voor nieuw zeeland hangt wederom af van de activiteiten die je wilt ondernemen en het klimaat waar je een voorkeur voor hebt. Ga je naar Nieuw-Zeeland om de natuur te ontdekken? Of wil je veel buitenactiviteiten ondernemen? Dan kun je hier het beste tussen september en november naartoe reizen, omdat je er van heerlijk lente weer kunt genieten. Kun jij er tussen maart en mei naartoe? Dan kun je er ook van lekker weer genieten. Tijdens deze maanden is het herfst en is het weer voornamelijk stabiel. Ook in Nieuw-Zeeland is het, het warmst tussen december en februari. Houd je meer van de kou? Dan kun je er het beste tussen juni en augustus gaan.

Samenvattend, de beste reistijd om naar Australië of Nieuw-Zeeland te reizen hangt af van het klimaat dat jouw voorkeur heeft en de activiteiten die je wilt ondernemen.

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!