Zcash koers verwachting

Kort nadat Bittrex de privacy-munten, waaronder Zcash, de mede-oprichter en CEO van de Gemini Exchange, van de lijst had gehaald, markeerde Tyler Winklevoss Zcash als de meest onderschatte crypto op dit moment. Hij zegt dat de munt is genoteerd aan de Gemini Exchange met de goedkeuring van de New Yorkse afdeling van financiële diensten en is van mening dat de cryptocurrency als privacy-munt potentieel heeft.

Zcash verwachting

ECC heeft de overstap gemaakt naar een non-profit project genaamd het Bootstrap Project. De beslissing wordt genomen met de consensus van de meerderheid van de investeerders en eigenaars die dezelfde missie delen, namelijk iedereen in staat stellen om economische vrijheid te genieten. ECC heeft een breed scala aan investeerders achter zich staan en de donatie zal de cashflow versoepelen.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Zcash? Zcash kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinbase Coinbase De meest vertrouwde plek voor mensen en bedrijven om crypto te kopen 8.9 200+ Coinbase
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Wat is Zcash?

Zcash is op 28 oktober 2016 door Zooko Wilcox gestart als een vork van de bitcoin blockchain. Eerder stond het bekend als het Zerocoin protocol voordat het werd omgevormd tot het Zerocash systeem en uiteindelijk tot Zcash. Net als Bitcoin is het ook gebaseerd op een gedecentraliseerde blokketen, maar maakt het anonimiteit mogelijk achter transactiebedragen en betrokken partijen. In Bitcoin, als u het adres van iemand kent, kunt u zijn transacties volgen en kunt u zelfs zijn transactiebedragen zien, maar met Zcash is alle informatie gecodeerd.

Zcash beweert de nadelen van Zerocoin te compenseren met behulp van zk-SNARK, een nul-kennis-bewijs dat beknopt of kort en eenvoudig te verifiëren is, wat op zijn beurt de transactie mogelijk maakt zonder de inhoud ervan te onthullen. Een andere belangrijke eigenschap van Zcash is de fungibiliteit van de lopers, wat betekent dat alle partijen binnen het transactiesysteem de Zcash lopers als gelijk behandelen, ongeacht wat de transactiegeschiedenis is.

Zcash koers verwachting 2024

Zcash is een van de snelst groeiende cryptocurrencies, die erin geslaagd is om de 21e positie te verwerven, zoals in de marktkapitalisatie, dat ook, in zo’n korte tijd. Het voorspellen van de koers van cryptocurrency’s is net zo moeilijk als het voorspellen van de beurs, misschien wel meer dan dat, omdat de markt door bepaalde factoren wordt beïnvloed. Maar door de prestaties van ZEC in het verleden en het heden, houden investeerders en enthousiastelingen zich eraan vast, waarbij sommige van hen ook enkele voorspellingen hebben gedaan. Laten we een aantal van de voorspellingen controleren:

#1 Crypto Ground

Crypto Ground voorspelt dat de prijs van Zcash tegen het einde van dit jaar rond $135.7029 zou kunnen bereiken, wat ongeveer 129% stijging van de prijs is als het wordt vergeleken met de huidige prijs. Zij voorspelden zelfs dat ZEC rond $1358.8187 tegen 2024 zou kunnen bereiken, wat als het gebeurt, een verhoging van $2197.24 zou zijn.

#2 Portemonnee Investeerder

Wallet Investor is van mening dat de waarde van Zcash zou kunnen depreciëren en kan oplopen tot ongeveer $3.853 tegen het einde van 2020, wat een zeer pessimistische en conservatieve voorspelling is.

#3 Trading Beasts

Trading Beasts speculeerde dat Zcash binnenkort misschien rond de 3X van de huidige prijs zou kunnen zijn. Zij voorspelden dat ZEC tegen het einde van 2020 tot $52.200 zou kunnen stijgen.

#4 Grayscale Investments

Matthew Beck, een analist bij de investeringsfirma achter de Bitcoin Investment Trust voorspelde dat de prijs van Zcash tegen 2025 $60.000 zou kunnen bereiken als investeerders het gaan gebruiken in plaats van de traditionele offshore bankdiensten.CCN ’s Josh Williams voegde eraan toe dat als Zcash erin slaagt om 1% van de wereldwijde offshore rijkdom te bezetten, het misschien wel $6.289 zou kunnen bereiken. Als Zcash erin slaagt om 10% van de offshore-rijkdom te veroveren, zou het kunnen oplopen tot 62.893 dollar.

#5 Bein Crypto

Crypto heeft een gedetailleerde prijsvoorspelling gegeven voor Zcash en gelooft dat over 5 jaar ZEC meer dan $760 kan bereiken.

Koers Zcash

In de afgelopen maanden heeft de Zcash Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Zcash inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency Zcashs. De marktwaarde van Zcash is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 11,405,163 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Zcashmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Zcash koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Zcashbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Zcash nieuws, dan lijkt de Zcash toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Zcash prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Zcash koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Zcash Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Zcash positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Zcash nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Zcash koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitZcash, maar is het wel duidelijk dat de Zcash koersprijs een sterke groei doormaakt. De Zcash toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Zcash verwachting 2024 – 2025

In een periode van 5 jaar zou Zcash wereldwijd populair kunnen worden, en de use case zou ook kunnen bevolken. Tegen 2020 zou Zcash de “eerste wereldwijd toegankelijke ‘offshore’ investeringsmogelijkheid” kunnen blijken te zijn, aangezien het de mogelijkheid heeft om niet alleen de leegte op te vullen die is achtergelaten door de afnemende offshore banksector, maar deze mogelijkheid zelfs uit te breiden naar iedereen – niet alleen naar rijke elites.

Deze betrokkenheid zou de prijs van Zcash aanzienlijk kunnen verlichten als het activum zelfs een klein percentage van het vermogen dat momenteel op offshore rekeningen is opgeslagen, kan veroveren. Aangezien dit een grote stap zal zijn voor Zcash om de top 10 plaatsen in het klassement te veroveren, kan het zijn collega-altemunten te slim af zijn.

Tegen 2025 zou de prijs van Zcash exponentieel kunnen stijgen tot ongeveer $1242.  (Zcash toekomstig potentieel).

Zcash kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Coinbase Coinbase De meest vertrouwde plek voor mensen en bedrijven om crypto te kopen 8.9 200+ Coinbase
Kraken Kraken Een van de grootste internationale crypto exchanges 8.6 200+ Kraken
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

20 euro gratis bij de grootste Exchange van Nederland

Actie tot en met 31 maart, registreer via onderstaande link en ontvang 20 euro na een succesvolle registratie!